Solstollarna

Jan-Åke – en riktig snidare

Jan-Åke Andersson, vars kommentarer glatt oss här på bloggen både en och två gånger, tänker nu ägna sig mer helhjärtat åt ett av sina stora intressen: konsthantverk.

Just denna fredag pensionerar sig Jan-Åke från sitt jobb som långtradarchaffis, och kommer då att få mer tid att ägna sig åt sin mer konstnärliga ådra, som runsnidare. Det låter väldigt spännande, tycker jag.

Vi på hemsidan önskar lycka till, men hoppas förstås också att du, Jan-Åke, ibland har en minut över så att du även framöver hinner kommentera vår blogg.

Och ni som har möjlighet får gärna hälsa på oss när vi signerar vår dvd i december. Det gör vi:

Söndagen den 2 december, alltså nu på söndag, kl. 13-16: Väla Centrum, Akademibokhandeln

Så här såg det ut på Hansa förra året. Om vi kommer att vara där mellan 12-14 eller 13-15 har jag just nu ingen aning om. Men alldeles säkert är vi där förstås mellan 13-14. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Lördagen den 8 december, kl. 12-14: Lazer på Hansa i Malmö (el 13-15? Återkommer med korrekt tid)

I kväll tittade jag på Idol. Och säga vad man vill, men vem som än vinner kommer det att vara en värdig vinnare. Och hur gärna hade jag inte skrivit en låt både till Amanda och Marie.

Helst av allt skulle jag förstås önska att Åhléns i Stockholm bjuder upp oss på en liten signering den 15 december. Men än så länge har jag inte hört något.

Ola

5 kommentarer

 1. Hej!
  Det vore jättekul om ni blev bjudna till Åhlens, Stockholm den 15/12.
  Vi ska nämligen åka till Skansen på julmarknad med barnen just den dagen och det skulle vara perfekt att ”slå två flugor i en smäll”.
  Jag håller tummarna och hoppas 🙂

  Hälsningar, Tord

 2. vad synd att man inte ha möjlighet att träffa er igen… sitter just nu i göteborg o vänta på tåget till örebro… ha det..

 3. Varför inte göra en liten mini turne runt om i landet, För oss som missade det i malmö. Inte bara storstäderna då.

Kommentarer är stängda.