Solstollarna

Jenny dyker upp i morgon.

Vi brukar ju ha vår dragning i veckotävlingen på söndagar, men eftersom en av våra mesta sångtjejer besöker oss i morgon, så väntar vi tills dess. Det är ingen mindre än Jenny Bergqvist som lovat att hälsa på. Jenny bor numera i Stockholm, så vi har inte setts på ett tag. Men hon skickade en bild så jag skulle känna igen henne. Så här ser hon ut i dag.

Jenny var med i Ola, Per och Ministollarna, som vi spelade in 1995 för TV4 Skåne. Men Jenny har varit med oss under hela senare delen av 90-talet på massvis med livespelningar.

Om du tycker att ansiktet verkar bekant, så kanske du sett Jenny i Sikta mot stjärnorna där hon agerade Linda i Lambretta, eller kanske i någon av alla de musikalföreställningar hon varit med i, nu senast Rent på Göta Lejon i Stockholm.

Fast när Jenny sjöng med Per och mig såg hon snarare ut så här.

Jenny vid tiden då vi spelade in Än finns det sånger att sjunga. Vill du veta mer om Jenny, så titta in på hennes hemsida.

När det gällde vår lilla extratävling, varför Per låg lutad mot en vägg, har det fullkomligt drällt in svar, ungefär lika många felaktiga som rätta. Jag trodde ju att ingen skulle ha rätt, så det var ju roligt. Jenny drar en vinnare även i den tävlingen i morgon. Förhoppningsvis sjunger hon något också, varför inte ”Balens drottning”, den brukade vi spela live.

Som pris skulle du ju få en DVD med några av våra reklamfilmer. Som av en händelse är Jenny med i reklamen för Quick-Call, personsökaren. Bara en sån sak.

Ola

3 kommentarer

  1. det var en fin o bra bild på Jenny.. snygg sida har hon också…
    ska bli spännande o få se vem som vinner lilla tävlingen.. kanske mitt namn hon dra 🙂

  2. Oj, vad snygg hon har blivit. Hemsidan kan nog bli fin också när den blivit utbyggd med mer information.
    Kul att det har gått så bra för några av tjejerna i Ministollarna — Malin, numera i Calaisa, till exempel. Man hör ju redan på Ministollarnas tid vilken talang de har (och hade redan då).
    Ska bli kul att se Jenny dra i tävlingen, även om jag inte medverkat den här gången.

Kommentarer är stängda.