Solstollarna

Jonathan åter svensk mästare!

Ja, för 4:e året i rad vann Jonathan (min son) SM i badminton, denna gång i U17. I Sverige är badminton tyvärr inte en särskilt stor sport, men visste ni att det är världens största sport efter fotboll sett till antalet utövare. Det beror förstås på att i stort sett alla i Asien spelar badminton. Gissa om det kommer att uppmärksammas i OS, badminton är ju jämte bordtennis Kinas nationalsport.

Jonathan överst på prispallen, för 4:e året i rad.

Jonathan med sina priser, blommor, två stycken oerhört fina ljusramar för värmeljus (han tog silver i mixed) och två SM-plaketter. (Pga den dåliga fotografen (jag) så presenteras en närbild av en SM-plakett här nedan.)

Så här ser en SM-plakett i badminton ut.

Just när jag skriver detta går det ett program på TV om hur man blir en bra barnprogramledare. Jag avstår från att kommentera.

Ola

13 kommentarer

 1. Grattis Jonathan. Jag hoppas att vi kommer att få se dig i OS om några år.
  // Patrik

 2. Jag sänder också ett stort Grattis till Jonathan!

  ———–

  Ola och Per behöver givetvis inte se något sånt program, om att bli programledare. De kan (minst sagt) det här med tv! 😉

  ————

  Beträffande melodifestivalen undrar jag hur en ny Ström/Dunsö-låt hade slagit där. Det hade säkert blivit en fantastisk tv-comeback.

  Dessutom hade ju mellanaktsunderhållningen varit given, Ulla-Bella och Tullaren som misstänker Kristian Luuk för någonting….fast det hade kanske blivit för mycket för Luuk. Ulla-Bella i form kan ju få för sig att göra vad som helst, och Tullaren (helt övertygad om det är smuggling på gång), är inte heller lätt att tas med. 🙂 (Björn Gustafsson och Anders ”Morgan Pålsson” Jansson sköter sig utmärkt, men nog hade det varit kul!)

 3. Ett grattis till Jonathan och till dig förstås som har en så duktig son!

 4. Grattis till guldet!!!
  Varför tittar Ola på ett program om hur man blir en bra barnprogramledare? Borde inte dem titta på Ola?

 5. Ett stort grattis till Jonathan!!! Han kommer säkerligen röna lika stora framgångar i OS om ett par år…

 6. Grattis Jonathan… instämmer med alla andra här på sidan…

  du måste vara väldigt stolt Ola på din son… det kan bli nått stort av han så som du o per blev för oss som växte upp med era program….

Kommentarer är stängda.