Solstollarna

Kåseri-onsdag

Varannan onsdag lämnar jag mitt kåseri, oftast framåt småtimmarna. Sitter och knåpar med det just nu så då blir det inte så mycket bloggat.

Den här veckan handlar kåseriet bland annat om professor Annica Dahlström, som ju anser att det är en oerhörd skillnad på kvinnliga och manliga hjärnor, vilket bland annat innebär att kvinnor är mycket bättre på att städa. Säga vad man vill om det, men det är en bra utgångspunkt för ett kåseri.

Det är för övrigt samma Annica som för något år sen påstod att tjejer med små bröst är bättre i matte än andra tjejer, vilket ju fick en hel del människor att reagera.

Reagerade gjorde ni också på gårdagens falska affisch. Ja, falsk var den ju egentligen inte, det var ju bara ett förslag. Många av er skulle tydligen komma om det verkligen rört sig om en konsert, men totalt räknade jag ändå bara in 17 stycken. Det hade ju säkert varit både intimt och mysigt, men kanske inte så lönsamt.

Nej, nu måste jag fortsätta med Annica. Ni kan ju leta efter svaret på veckans tävling på hemsidan så länge. Nånstans där finns det faktiskt. Men det är inte många som hittat det än.

Ola

Hjördis är säkert duktig i matte, åtminstone om man får tro Annica Dahlström. Här uppträder vi på Äpplet i Umeå 1991. Foto: Anna Bengtsson.

6 kommentarer

 1. Om småbystade kvinnor är bättre på matte så är jag undataget som bekräftar regeln, tycker till och med att spam kontrollen är krånglig här 😉 men inte har jag nån byst att skryta med. Dessutom är jag inte bra på att städa heller…. Är hon verkligen professor, den där Annica?

 2. Jag kollar siten varje dag, men om jag hade tänkt så långt att gensvaret här hade legat till grund för en presumptiv konsert, ja då hade jag ju naturligtvis skrivit redan igår.

  Så snälla Ola, räkna upp siffran till 18!

  (PS – Statens Ljud och BildArkiv är sannerligen mycket tillmötesgående)
  Ha det gott!!

 3. Ojdå, den listan hade jag missat. Nå, nu har jag också skrivit på den. (Tack, Johan Rönn)

  Håller också med Jimmy Rimbos kommentar på listan att ni bör ta det oerhört positiva gensvaret som en tydlig indikation — jag såg det ju också själv med egna ögon.
  Så nog finns det intresse alltid även om inte så många namn dyker upp på en lista (en petition på nätet kanske inte alla hittar till)

  Mvh

 4. Jag menar alltså det positiva gensvaret på signeringarna i samband med DVD:n.
  Det framgick ju tydligt att det blev succe och att folk gärna strömmade till.

  Mvh

Kommentarer är stängda.