Solstollarna

Kolla veckans tävling! Var är Per? Vinn en CD

När det gäller Veckans tävling strömmar svaren in men över hälften är fel, men ändå lite rätt. Många svarar nämligen mammans namn, men det är ju dottern vi frågar efter. Kanske uttryckte jag mig lite vagt. Alla ni som svarat mamman får en ny chans, det är bara att skicka in.

När det gäller tävlingen ”Var är Per”, befinner han sig på den ort där han står vid en stolpe på bilden här under. I morgon klockan 18,00, kommer han också att uppehålla sig här i närheten. Om du då går fram och lägger handen på hans axel och säger: ”Har tant Hjördis gått vilse”, vinner ni en CD med Dunsö Kapell som Per omedelbart, lika snabbt som Billy the Kid, drar upp ur fickan.

Här står Per, någonstans i Småland kan jag väl avslöja, och övar inför morgondagen. (Foto: Ingalill Dunsö.)

Med tanke på förväxlingen när det gäller veckans tävling, vill jag för säkerhets skull meddela att det inte är Pers fru Ingalill ni ska lägga vantarna på, även om det kanske kan te sig frestande.

Ajabaja, inte förväxla Ingalill och Per.

Och ingen har berättat var Per befann sig på gårdagens blogg. Är det ingen av våra bloggläsare som bor där?

Ola

6 kommentarer

  1. Jag har en misstanke om var det kan vara, eftersom jag fuskat och tittat på turnéplanen för Dunsö kapell, men jag säger inget på bloggen utan mejlar min gissning direkt till dig.

    Jag kan förövrigt, för de det kan intressera, berätta att jag idag morsat på, och bytt några ord med Sören Olsson, medförfattare till böckerna om Sune och Bert på ett seminarium om funktionshinder och utanförskap. Böckerna om Sune var samtida med era serier och ytterligare ett av de saker man hade omkring sig under uppväxttiden. Humorn i böckerna känns för mig lite lik den som fanns i Solstollarna – Den lite lättsamma men ändå fyndiga.

  2. Jorå Ola, jag vet vad Per är någonstans på bilden, men jag tänker inte maila utan säger det rakt ut här: Han är i GISLAVED 🙂

  3. Bra Erlandsson!
    Jag var mycket riktigt i Gislaved häromdan. Men på dagens bild har jag flyttat mig några mil, till en annan lyktstolpe i en annan stad. Det är där jag står i morgon ”kockan” 18.00. Vi ses!

  4. Jaha. När Per ändå är inne och berättar så skriver jag min gissning här också. Jag tror att du var i Broaryd, eftersom turnéplanen anger att du var där i går. Jag läste även en artikel i Finnveden Nu som berättade om eran spelning på Broaryds bibliotek. Gislaved var förövrigt min gissning också eftersom du hade en Expert butik bakom dig på bilden igår.

  5. Du har helt rätt Patrik. Vi var i Broaryd och spelade i tisdags. På biblioteket där togs vi emot av den mycket trevliga Helena Löfgren, som (stolt) berättade att hon var mamma till Jens (tror jag) Löfgren, en mycket duktig friidrottare. Helena kunde också meddela att hon vid ett flertal tillfällen mött Ola Ström och hans son Jonathan på olika friidrottstävlingar runt om i landet. Det var väl ett sammanträffande som heter duga!

Kommentarer är stängda.