Solstollarna

Kort inlägg på grund av blandade problem

På grund av en okontrollerad stress håller jag på med min deklaration och mitt kåseri på samma gång. Mellan avdragen i deklarationen försöker jag var lite rolig. Det värsta är att jag håller på att blanda samman alltihop, så det är snarare avdragen som blir roliga. Det är nog inte så lämpligt. Men som kuriosa kan jag ändå passa på att berätta, att Pers och mitt första gemensamma avdrag var ”lösnäsa, kronor 3.75”. Och det är faktiskt alldeles sant.

Men av ovanstående anledning får veckans tävling vänta ytterligare någon dag.

Ola

6 kommentarer

  1. Inga problem, Ola. Att få in deklarationen riktig och i tid, är viktigare än att vi får nya tävlingen i tid.

  2. Javisst ja, deklarationen var visst idag…. får slänga ihop lite papper och lämna in den omgående. Lösnäsa kan man väl dra av om den inte sitter för hårt lr?!

  3. Ulla-Bella kunde väl annars fixa en deklaration på nolltid?

  4. Ulla-Bella? Det måste väl snarare vara ett arbete för Kamrern. Han borde klara det alldeles utmärkt.

Kommentarer är stängda.