Solstollarna

Lycklig vinnare av Thor-Björns bok!

I dag har vi haft dragning i veckotävlingen. Frågan gällde ju vem som var dotter till den skådespelerska som hade den kvinnliga huvudrollen i kultfilmen ”Änglar, finns dom?”. Frågan motiverades ju av att vinnaren får Thor-Björn Bergmans bok ”Ängeln vid Hovs Hallar”. Jag var där i helgen, i Hovs Hallar, och klättrade bland klipporna, och i dag kan jag knappt gå för all träningsvärk. 

En liten vilopaus kostade jag på mig i denna fantastiska natur vid Hovs Hallar, men med dödsförakt kämpade jag mig sedan ända upp till toppen av ”Thor-Björns klippa”. (Foto: Jonathan Ström.)

Christina Schollin var det ju som spelade mot Jarl Kulle i ”Änglar, finns dom?”, och Christina är mamma till Pernilla Wahlgren som var med i ”Solstollarna med Ulla-Bella”. Det rätta svaret var alltså Pernilla Wahlgren, och det visste Caroline Lagerkvist från Svalöv som vinner Thor-Björns bok. Grattis Caroline!

Pernilla Wahlgren gör reklam för Knegoffs halstabletter i ”Solstollarna med Ulla-Bella”. (Foto: SVT.)

Thor-Björn i sitt barndoms paradis: Skummeslöv. Thor-Björn skriver ju om en hel del människor i sin omgivning, i såväl positiva som lite mindre smickrande ordalag. Gör man det, gäller det att sopa rent framför egen dörr först.

Och så här gick dragningen till.

Ola drar vinnaren i Veckans tävling och berättar lite om helgens äventyr i Hovs Hallar. I morgon är det dags för en ny tävling. Och alla ni som vill komma till vår konsert den 17 juni, maila in på kontaktsidan och förhandsboka.

Ola