Solstollarna

Min renliga mamma

Johan Rönn som alltid håller sig à jour med vad som händer i Solstollevärlden, upptäckte en tjusig annons för våra båda dvd:er som jag tycker ni ska se.

Den här annonsen upptäckte Johan Rönn i Discshop-katalogen i dag.

Så billigt kan vi inte ens själva sälja vår dvd här på sidan. Det enda vi möjligtvis kan erbjuda är väl att jag signerar den.

Men då kanske någons mamma gör som min mamma när Rolling Stones hade skrivit sina autografer på våran Gonk, alltså vår maskot när jag och Bo spelade i Gonks. Mamma tyckte att den såg smutsig ut och tvättade bort autograferna – efter att Stones gett sig i väg.

Vår Gonk, rentvättad och fin.

När vi spelade på Victoriateatern i somras hade vi ju en utställning också. En av de saker som inte var med, var ”Den Gyldene Toffeln”. Jag letade efter den precis överallt i två hela dygn men den var borta. När jag tog fram Gonken ur en påse låg Toffeln där under. Hur den nu hamnat där. Kanske var Gonken sur för att mamma tvättat den vilket förvandlat honom till en simpel tjuv.

Den Gyldene Toffeln från ”Toffelhjältarna går igen”. Finns endast i ett exemplar och är inte till salu. I alla fall inte så länge som jag lyckas skrapa ihop till hyran.

Ola

5 kommentarer

  1. Möjligt att Discshop tar lägre pris än vad ni gör, men jag tyckte absolut att DVD:n var värd varenda krona.
    // Patrik

  2. Det beror ju på vart pengarna gör messt nytta! Hos Discshop eller hos Ola och Per så dom kan ordna fler underbara dvd filmer till oss

  3. Berätta när du inte kan betala hyran så lägger jag ett bud på toffeln, eller på skånska toffelen!

Kommentarer är stängda.