Solstollarna

Några ord från Alex Bergdahl

Det som hände Jonathan sätter ju fortfarande spår såväl fysiskt som mentalt, och då känns det ibland lite svårt att få inspiration till att blogga. Då är det härligt att få ett mail från Alex Bergdahl, så han tilldelas utrymmet i dag. Men först en bild från Liseberg, det är ju så Alex vill se oss, live.

Per, Ola, Carina, Håkan och Thomas på Liseberg. (Foto: Vår kanske mest trogna supporter, Ami Svensson.)

Och här följer mailet från Alex:

”Snälla snälla låt det bli en livespelning med alla inkl. Carina och Martyna. Jag har sett massvis av konserter i mina dar, KISS, Iron Maiden, Robyn, Di Leva, Gospelkvartetter, opera och jazz och även Solstollarna, men ALDRIG ALDRIG ALDRIG en konsert med Ström/Dunsös musik som det stora dragplåstret. Jösses Amalia, jag kommer att drömma om den eventuella låtlistan i resten av mitt liv.

Tänk bara – konsertens början är såklart du o Per som går in ensamma med varsin gitarr och börjar med Gammalt & Nytt medan ljuset fortfarande är tänt i lokalen. ”Välkommen till butiken…..” Och sen, medan du o Per spelar, går alla de andra in. När låten är slut släcks ljuset och introt till Det Ljusnar i Öst ljuder. Sedan följer en hitkavalkad utan dess like och ordninarie set avslutas väl med En väv av legender? Till allra sist, den stora finalen, det sista extranumret – då börjar Bergdahl gråta för det är såklart Martyna och När morgontimman Gryr.

Du förstår nog inte riktigt hur mycket pengar jag faktiskt hade betalt för det här. Det gör inte Jennie heller för den delen, och jag hade nog fått en inkvisition värd de gamla spanjorerna om ni tog så mycket för biljetterna 😉
Alex Bergdahl”

Tack Alex.

Trygg på rygg. Häruppe kändes det tryggt. Elefantsafari i Thailand 2001. Från vänster: Jonathans fötter, elefant, elefantskötare och Olas knä. (Foto: Jag)

Och veckans tävling kommer i morgon i stället. Sov gott,

Ola

5 kommentarer

 1. Kan inte göra nått annat än att hålla med Alex, Tank att bara får uppleva en härlig konsert med er alla från solstollarna. HOppas att alla era underbvara låtar med kommer ut på DVD eller CD.

  kramar carolin

 2. Jag drömde i natt att det var en återföreningsträff för Solstollarna,här i Umeå ! haha, och jag satt och pratade med Carina ,när Skumberg smög sig fram och sa ” BU ! ” bakom oss, hihi.
  Vilken häftig dröm det var 🙂

 3. Hejsan !!
  Pratas mycket om aterforininga just nu och det e ju kul
  Hoppas bara att det blir av nu med !!
  /Ha de

 4. Jag vet inte vad som hänt honom men jag önskar er allt gott. 🙂
  Hör av er om ni någonsin behöver en sångare/textförfattare. 😉

Kommentarer är stängda.