Solstollarna

Ni har övertygat mig!

*** Beställ solstolletröjor här ***

Sällan har jag läst så goda argument för någon sak, i alla fall inte om saken gäller om jag ska fortsätta blogga eller ej. Tack för alla era roliga och omtänksamma kommenter. Ni har övertygat mig. Självklart fortsätter jag att blogga. Då och då!

Jag kan väl säga, även om jag då brukar bli anklagad för att lägga ut diskreta kontaktannonser, att det hade varit lättare att ägna mig åt bloggandet – och allt annat som rör solstollesidan – om jag inte varit ensam. Det fåniga är bara, att jag har så lite tid över, att jag aldrig någonsin ägnar mig åt att leta efter någon. Så det är kanske inget högprioriterat ämne?

Men om det ringde på dörren en kväll, och någon, typ Jessica Alba, eller för att vara ärlig, typ vem som helst, presenterade sig och sa, att ”varför bor du här, flytta in i min villa i stället, du vet huset bredvid Zlatan, och låna gärna min svarta BMW-cabbe, jag kan ju som kompensation ta din rostiga Mitsubishi (1999), och jag sponsrar gärna Jonathan så att han kan åka till Kina o träna badminton, och vill du hellre åka till Thailand o skriva färdigt din roman så fixar jag det också.”

Ja, jag ska villigt erkänna, då hade det varit enklare att blogga.

När vi öppnade solstollesidan efterlyste vi ju bilder från er. Och vi la också ut några bilder på sidan ”Spelningar” under rubriken ”Vem är med på bilden?” Nu har Carola Röst från Nässjö hört av sig. Carola kände igen några på bilden här under.

Mannen till vänster är Berndt Eriksson och killen som står alldeles intill Per (som skriver en autograf) är Carolas kusin Erik Eriksson som passade på att fylla 30 år i januari. Grattis! De bor i Brunflo utanför Östersund. Vem tjejen är visste Carola inte. Kanske vet du? Vi skickar en solstolletröja till Carola som tack för hjälpen. (Möjligtvis är bilden just från Östersund, när vi var där och spelade?) 

Och om du tänker ringa på hos mig en kväll med ovanstående erbjudanden, så låt det gärna gå några signaler. Jag hör lite dåligt nämligen.

Ola

8 kommentarer

 1. Inga dåliga drömmar du har… Jessica Alba!! Själv drömmer jag om att få en riktigt tjusig Solstollehälsning imorgon när jag fyller jämnt… 😉

 2. Bra att du fortsätter blogga eftersom jag tittar in här på sidan dagligen.
  Jag tycker detta är en av dom bättre bloggarna med intressanta episoder, tankar och funderingar från dig och folk i din närhet.
  Jag hade förmodligen tittat in här dagligen även om du slutat blogga, men då hade det blivit lite enformigt i längden ;-).

 3. Jo, nåt sånt skulle man vilja uppleva. (Dvs, nån tjej kunde få fråga varför jag är singel….)

  Det gläder att Ola inte slutar blogga, det är alltid spännande att gå in och kolla om här finns nåt nytt.
  ———–
  I förrgår gjorde jag ett misstag, på kontoret, som knappt ens Ulla-Bella skulle kunna göra. Jag är kontorist (var Ulla-Bella kanske en inspirationskälla) och hade just renskrivit och sparat anteckningar från ett möte.

  Av någon anledning gick jag in i ordbehandlingsprogrammet igen, för att kolla så att allt var ok, och lyckades med konsten att spara en tom sida under samma namn som protokollet.

  Med andra ord: Allt jag hade skrivit var borta. En timmes jobb var förlorat på en sekund. Det var bara att skriva alltihop igen….

 4. Och fler goda argument hade det blivit om bara tiden räckt till =) Tack för att du fortsätter blogga! Vad trist det hade blivit annars.

  För att se det positiva med att vara singel kan man ju säga att en partner upptar väldigt mycket tid, på gott och ont.

  Får man passa på att gratulera Katarina också? Hoppas du får en bra födelsedag!

 5. Tror inte att det blir så mycket mer tid över till att blogga ifall ensamheten tar slut, då blir det bara en sak till som måste prioriteras framför bloggandet. Har man tillräckligt mycket att göra så blir det svårt att vara social också. Hoppas att solen skiner nere i Malmö också.

 6. Tack Anna-Karin! Det blir en jobbledig födelsedag, ska städa hela lägenheten… Behöver väl knappast avslöja vad som spelas i stereon under tiden!!! 😉

 7. Hej Ola!’

  En fråga! Cd´n som ni säljer på hemsidan, vilka låtar ingår?
  man har ju sina favoriter, tex sköna sommar & hollywood hägrar…
  Nu ska jag se 1a avsnittet av solstollarna med den sköna britt dahlén!

  Mvh Mackan

Kommentarer är stängda.