Solstollarna

Nu kan du beställa T-shirts här.

Tack för alla oerhört roliga kommentarer ni skriver. Ni vet väl att den smått fantastiske Johan Rönn har startat en namninsamling för att förmå SVT att sända programmen i repris eller ge ut dem på DVD.

Vill ni vara med på listan är det bara att skriva här.

Vet inte om jag kommer att hinna blogga så mycket den närmsta tiden. Ska försöka få Thor-Björn eller Per att skriva i stället. Jag skulle så innerligt gärna ägna all min tid åt att få ihop en bra DVD.

Pers och mina små barn har blivit stora. Martyna och André övar inför konserten på Victoriateatern. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Och alla ni som vill ha en T-shirt. Nu kan ni höra av er. Solstolletröjor finns!

Ola

14 kommentarer

 1. Äsch, det är väl ni som är de fantastiska? Annars hade jag inte varit här och blivit ansedd fantastisk av dig? Lite ying-yang. Utan er inget mig, liksom! 🙂

  Så skriv nu på för bövelen! Lär era gammelfarmödrar och gammelmormödrar och allt bråte att surfa och skriva in sig på listan.

  OBS! Glöm inte att aktivera er underskrift genom att klicka på länken som mailas till er. Detta för att underskrifterna ska vara äkta.

  Er allas vän
  Johan

 2. En bra ide är att ’bränna’ hela konserten för oss utvalda som var där. Jag tror jag talar för samtliga att det inte spelar någon som helst roll om bild/ljudkvaliten inte är på topp. Även glömda texter etc. gör bara det hela ännu mer ’charmigt’. Kostnaden är jag säker på att vi alla delar på!
  På den ’offentliga’ DVD:n får ni INTE glömma ’skumbergs’ chokoläääääde-låt. Helt suveränt och ett otroligt svängit gitarrspel, speciellt mellan verersna. Mora: det var helt underbart !!
  mvh
  Per-Åke

 3. Ja, ”Chokoläde” var kanonbra. Mora gjorde ett riktigt ösigt framträdande. Trots att det ine är den typen av låtar med Ola och Per som jag föredrar att lyssna på, så nynnar jag faktiskt den fortfarande. Ett oförglömligt ögonblick!

 4. Jag pröjsar gärna för en ”jag-var-där”-dvd even om kvalitén är sisådär. Alla skolavslutningar och luciatåg man filmat är ju inte proffs-material men ändå fullt titt-bara!

 5. Jag förstår att ni inte tycker att kanske ljud och bildkvaliten skulle hålla om man ser det proffsionellt sett. Men det skulle vara kul för oss som var på konserten att ser den på dvd.

 6. Också slår vi dagens slag för namnlistan! 🙂 Klicka på MITT namn, lämna DITT namn! Glöm inte att klicka på länken du får e-postad efter uppskrivning, annars syns du inte på listan!

  Kramar
  Johan

 7. Nämen… det har du ju helt rätt i. Jag glömde också, även om jag sällan firar midsommar.

  Så vill jag också passa på att säga … GLAD MIDSOMMAR på er!
  Och till Ola och Per också naturligtvis!

 8. Om ni klickar på mitt namn, kommer ni till våran hemsida. TIll vänster finns en knapp ’solstollarna’ där jag laggt in lite bilder. Skiv gärna en rad i vårna gästbok. Och givetvis GLAD MIDSOMMAR till alla!
  Per-Åke

 9. ja fixa gärna ihop en special från konserten dvd för oss alla trogna fans…
  det är ju bra att man åter kan beställa tshirtar.. köpte min på teatern o affischerna…..

  går det inte o trycka fler så andra kan få köpa genom hemsidan ??…
  GLAD MIDSOMMAR till er alla…

 10. Att släppa en DVD med Victoria-konserterna som alla konsert-besökare (och bloggläsare) kan köpa, eller kanske göra en sida där man genom inloggning och betalning kan komma åt att se materialet, hade jag uppskattat mycket. Jag tycker inte att en sådan DVD (eller hemsida med videomaterial från konserterna på Victoria) behöver utesluta framtida DVD:er med framtida konserter/turnéer – där den tekniska kvaliteten tillåter ett mer kommersiellt DVD-släpp.

 11. Ska bli spännande att se om namninsamlingen ger något resultat, men även om tevefolket inte skulle bry sig så använder vi åtminstone demokratins möjligheter =)

 12. Hej!
  Har letat runt på webben efter solstolletröjor. Är född 1987 men tack vare min snälla mamma har jag fått uppleva sommaren på ribban i er härliga film. Nu skulle jag därför väldigt gärna bära er T-shirt oxh känna vibbarna från sommaren där wienerbröd med schokolääude var såå inne. Vart vänder jag mig? tack på förhand

 13. Hej! på något konstigt sätt lyckades ert e-mail försvinna, skulle vara väldigt tacksam om ni kunde skicka det igen och passar också på och fråga vilket tryck det är på T-shirtarna? mvh Fredrik

Kommentarer är stängda.