Solstollarna

Ny peruk från Carl M Lundh + Kanal 100

Du glömmer väl inte att logga in på Kanal 100, vår nya webb-TV-kanal. I ärlighetens namn är det ju mest Thor-Björn och Danne som just nu är i farten, men Knegoff invigde kanalen vilket du kan beskåda om du klickar in dig på Kanal 100-symbolen uppe till höger.

Då lägger du säkert också märke till vilken osedvanligt opassande peruk Knegoff har. Opassande i två avseenden. För det första att den är på tok för grå vilken ju rimmar illa med min ringa ålder. För det andra att den inte når om mitt stora intelligenta huvud. Så här ska ju Knegoff se ut.

Knegoff i sina glansdagar, välfriserad.

Därför gav jag mig i väg till stans ledande perukbutik på Kalendergatan 12 i Malmö, till Carl M Lundh, där en förtjusande dam, faktiskt inte helt olik Ulla-Bella, hjälpte mig. Att bilden på Knegoff återfinns här ovan, beror på att damen nu ska frisera en damperuk som jag kan använda. Hon fick nämligen låna en tavla av Kamrern som förebild, men den här är bättre.

Ni ska få se resultatet så småningom.

Ola

9 kommentarer

 1. Tja Ola…
  jag kom väl ihåg peruken du hadde på konserten när Knegoff kom ut med den gråa peruken… det är ju klart han ska ha håret precis som på bildem.. så där ska en Knegoff se ut 🙂

 2. såg öppnandet av Kanal100 imorse.. den var rolig.. ovanligt o se Ola, Knegoff o Ulla-Bella i samma rum.. fast som Lena sa det var klippat o klistrat..

 3. Hej!
  Frågan är om inte din bästa roll är som morbror knegoff, såg på fräcka fredag i extra matrialet som var med på nya dvd, oerhört kul att se när du kommer in till malena och frågar efter doktor sprut. Eller när du säger my name is knegoff, james knegoff, så gör du så där med ögonen.
  Thomas!

 4. Jag lade också märke till, att direktörens hår såg lite egendomligt ut. Men trodde, att det berodde på åldern.

  När jag var liten brukade alltid min mamma säga åt mej, så fort jag tittade vindögt: ”Fortsätter du så där, så fastnar ögonen så.”

 5. 4:e plats som nykomling är inte alls dåligt.. såg lite av skivan igen ikväll… vilket kanon material det finns i den 😉

Kommentarer är stängda.