Solstollarna

Ny tävling & datum spikad för livespelningen!

När det gäller vår månadstävling – look a like-tävlingen – så har juryn sammanträtt och vi har utsett en vinnare samt en andre- och tredjepristagare. Ni kommer att få ta del av resultatet under veckan.

Men i dag är det dags för en ny veckotävling, och nu sätts era litterära kunskaper på prov.

En något suddig ”Den lille Havfrue”. Lägg märke till att Skumberg kommer smygande bakom den stora stenen i sin lilla båt.

I Solstollarna berättar Knegoff den tragiska historien om den lilla sjöjungfrun för sina systerdöttrar Carina, Martyna, Anna, Gunilla, Camilla och Lisa. Precis som sjöjungfruns systrar i sagan är de alltså sex till antalet.

Och frågan denna vecka lyder: Vem har skrivit historien om ”Den lille Havfrue” – Den lilla sjöjungfrun – som ligger till grund för berättelsen i Solstollarna?

Direktör Knegoff berättar sagan om den lilla sjöjungfrun för sin systerdotter Martyna.

Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan och vi vill ha ditt svar senast lördagen den 14 april. Den lycklige vinnaren (?) får en DVD med några av de reklamfilmer som vi spelade in för TV-shop under 90-talet.

I går samlades ju gänget för att diskutera möjligheten att genomföra en livespelning som skulle ligga som bonus på nästa DVD. Vi spikade i alla fall en datum för konserten: Söndagen den 17 juni. Om det nu blir av, kommer vi troligtvis att ha 5 föreställningar mellan den 15-17 juni eftersom lokalen inte rymmer så mycket publik, med en speciell VIP-föreställning som avslutning.

Magdalena Bergström som sjöjungfrun. Dyker hon upp till VIP-föreställningen månntro?

Ni kommer alldeles strax att få möjlighet att boka biljetter här på hemsidan, men ni som redan mailat in ert intresse (eller gör det nu) har naturligtvis förtur. Biljettpriset hamnar troligtvis någonstans mellan 200-300 kronor och VIP-biljetterna mellan 400-500, men då får man ju också något speciellt för pengarna, till exempel en CD från föreställningen eller nästa DVD eller något annat. Som publik måste man finna sig i att eventuellt förekomma i bild på DVD:n.

Ola

2 kommentarer

  1. Tänk vad märkligt att jag inte kan titta på bilden utan att tänka ”Hjälp, tänkt om hon trillar i vattnet”, men det är säkert på sommaren så att det är varmt i vattnet om olyckan skulle vara framme.

Kommentarer är stängda.