Solstollarna

Ny tävling: Vem sjöng på Skumbergs disco?

Då var det dags för veckans tävling. Jag efterlyste ju lite hjälp i går och vips hörde Patrik Eriksson i Västerhaninge av sig med ett litet tips. Tack Patrik! Svaret finns väl knappast på hemsidan, men det går säkert att ta reda på ändå. Och om inte annat kan man ju alltid gissa.

Det gäller serien ”Solstollarna med Ulla-Bella”, alltså den andra solstolle-serien från 1987. Den innehöll ju 10 program, och i varje program uppträdde en gästartist eller en artistgrupp på Knegoffs kafé. Nja, inte riktigt i alla program förresten. En av dessa tio artister eller grupper lyckades Skumberg (med hjälp av wienerbröd?) locka över till sin båt. Och vad vi vill veta är förstås följande:

Fråga: Vem, eller vilka, var det som inte uppträdde på Knegoffs kafé, utan i stället på Skumbergs disco ombord på hans båt?

Skumberg på sin båt. De flesta kvällar körde han sitt disco. Men en kväll uppträdde en livs levande artist. Vem då?

Om du inte kommer ihåg kan du ju alltid gissa. Du hittar alla tio gästartisterna på sidan Solstollarna med Ulla-Bella, rulla ner tills du kommer till Avsnittsguide, så har du dom där.

Samantha Fox ombord på Skumbergs båt. Men sjöng hon någon låt på discot? Eller var det på Knegoffs kafé hon gjorde sitt framträdande?

Ditt svar vill vi ha senast lördagen den 10 mars och svarar gör du på kontaktsidan. Och den här veckan varierar vi oss lite och delar ut vår DVD Solstollar och Toffelhjältar som pris.

Och månadstävlingen då? Presentation av vinnaren dröjer något. Juryn sliter just nu sitt hår.

Ola

2 kommentarer

  1. Skumbergs båtdisco är var en genial idé varför öppnar han inte upp det igen?h
    Kul att Håkan va med och drog vinnare. Nu vill vi se Thomas o Mora göra detsamma.

Kommentarer är stängda.