Solstollarna

Nya tänder och nytt hår. Glöm inte Per!

* Beställ solstolletröjor här *

Du som befinner dig i Göteborg i morgon, tisdag, har chansen att vinna nya dvd:n ”Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar”. Leta upp Per utanför Liseberg kl.18,00 och säg ”Godafton Hjördis. Har Gösta fastnat i pariserhjulet?”. Läs mer här.

Min goda granne Stefan är en mångsysslare av rang. Hans främsta merit är väl att han vann Look-a-like-tävlingen med Ulla-Bella i Söderhavet. Men han är också en hejare på att laga löständer. Det är han som fixat tänderna ovan. Du vill kanske hänga med till Söderhavet. Kolla då här.

Och den förtjusande damen på Carl M Lundh, vars namn jag tyvärr inte minns, fixade ju en ny peruk till direktör Knegoff. Visst är den väl alldeles utmärkt. Och bilderna ovan är tagna med den inbyggda kameran i datorn, en Mac Book Pro, en likadan som du såg om du var inne på Stefans sida.

Ola

6 kommentarer

 1. vilka bra bilder du kunde ta med din MacBook..
  första bilden med löständerna påminner mig om en viss figur från Cozmoz 🙂

  Nya peruken blev ju verkligen jättebra.. kanske man få träffa Knegoff igen någon gång i framtiden… nu måste jag iväg o jobba.. ha det…

 2. Kul med lite aktiviteter i Göteborg. Det låter nästan som ett litet spionmöte. Hoppas bara att man inte blir ivägförd i en stilig bil med tonade rutor, ifall man skulle råka glömma lösenordet.

 3. Jag var en hårsmån från den nya dvdn. Vi var tre tappra själar utanför Liseberg. Men Peter hade varit där längst, så när Per slutligen dök upp hade jag inte hjärta att tränga mig före. Vi snackade lite om återutgivning av programmen i sin helhet. Inspirerad av det, och med tips av en vän, kollade jag upp ett helt Toffelhjälteprogram som ligger uppe på Youtube. Den måste släppas. Den är riktigt bra.

 4. *suck* alltid bor man så långt bort när det händer nått..:( men jag tappar inte hoppet:) Nån gång måste väl Hjördis ta sig en långsväng med Renaulten o köra vilse upp till Östergötland..:)

 5. Den nya peruken till Knegoff såg riktigt bra ut. Inte för att jag störde mig nämnvärt på den grå peruken som användes på konserten, alla åldras ju, så också Direktör Knegoff. Men jag har full förståelse för att en riktig peruk ska användas.

  // Patrik, återkommen Solstolle från Tenerife

Kommentarer är stängda.