Solstollarna

Nya tävlingar. Hjördis i Vimmerby.

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Vi börjar med Hjördis. Det är förstås Per som på sin turné nu hamnat i Vimmerby. Om du går fram till honom på tisdag klockan 18.00, där han sitter på bänken utanför entrén till Vimmerby Stadshotell och säger: ”Vad gör tant Hjördis i Vimmerby?”, så överräcker Per genast CD:n ”En och annan sång” med Dunsö Kapell.

Här tittar Per ut från Stadshotellet i Vimmerby. Det gör han i morgon tisdag också, klockan 18,00. (Foto: Ingalill Dunsö.)

Så över till Veckans tävling. Den handlar om Cozmoz, och det är Gunnel Hemmel som hälsade på oss i går som undrar följande:

Fråga: Vem spelar Coz och vem spelar Moz?

Svarar gör du som vanligt på kontaktsidan och ditt svar vill vi ha senast lördagen den 19 maj. Och det är som vanligt CD:n ”Än finns det sånger att sjunga”, som utgör veckans vinst.

Du som tänker gå på konserten och vill ha en solstolletröja har möjlighet att köpa den lite billigare när du är på Victoria (150 kronor). Och då slipper du ju dessutom portot.

Är du intresserad av att det ska ligga en tröja och vänta på dig i Solservice, så maila oss på kontaktsidan. Glöm inte uppge storlek. (Tröjorna håller högsta kvalité.)

Lycka till!

Ola

2 kommentarer

  1. Nu har jag precis fått Mårten att gå med på att gå och titta på konserten, fast ni håller den i fel ände av landet.

Kommentarer är stängda.