Solstollarna

Pella i Sångbåten

I dag har min systerdotter Pella som var med i Sångbåten och numera är infoansvarig på Malmö Stadsteater, varit inne och kikat på sidan. Och svarat rätt på tävlingsfrågan har hon minsann också gjort. Får verkligen hoppas att hon inte vinner, vad ska jag då hitta på till henne i julklapp?

Hon tyckte absolut att Per och jag måste skriva tre nya låtar, en som börjar på ”Q”, en på ”X” och en på ”Z”, eftersom de bokstäverna inte finns med på listan i Texter/ackord.

Ska tala med Per om saken. Då kan jag ju samtidigt passa på att diskutera nya låtar. Jag har i alla fall hittat på tre passande titlar att spinna vidare på, eller vad sägs om: ”Quetzalens vackra svans”, ”Xylofonens kletiga klubbor” och ”Zebrasyndigt randig”. Någon som har något bättre förslag? (Erkänn förresten att du inte vet vad en Quetzal är.)

Pillan från Malmö saknar Martynas Give it up som hon förgäves försökt få tag på under flera år. Vi lovar att lägga ut den i veckan, håll utkik i Texter/ackord.

Och ännu har ingen bjudit ut mig på middag till helgen, trots att Maria Campas Olléns bild från Kenya nu varit tillgänglig på sidan under flera dagar. Men det är kanske sant att kvinnor ser mer till de inre egenskaperna. Och då förstår man ju. Eller så har de tittat på bilden under. Glöm nu inte att delta i tävlingen om DVD:n (se nedan).

Ola

2 kommentarer

  1. Hehe. Ja vi får hoppas att någon bjuder ut dig på middag. Själv skulle jag gärna göra det men inte p.g.a. dina bilder utan för att du är en komisk förebild för mig, tänk så mycket kul vi kunde tjöta! Ha d!

  2. Quetzalen finns i Mexico. Jag tror att den var Aztekernas åskfågelgud.
    resten går ju att kolla upp på internet…

Kommentarer är stängda.