Solstollarna

Per halvnaken på DVD:n

* Beställ solstolletröjor här *

Ett av extrainslagen på nya DVD:n Ännu mera Solstollar och Toffelhjältar är hämtat ur Barfota, vår allra första TV-serie. Jag har nästan lika långt hår som Sjöjungfrun, men så blev jag ju heller aldrig gift.

Mer 70-tal får man leta efter. Två självupptagna fåntrattar i snickarbyxor och hängslen och broderi på bröstet. Måtte detta årtionde begravas i glömska.

Så var det det här med Per. Programmet heter ju Barfota, och ibland sprang vi med små, små steg barfota i sanden. Och så stora fötter som Per har, kan man nästan säga att han då var halvnaken.

Ännu har jag lite problem med att skriva inlägg och uppdatera hemsidan. Jag måste springa mellan tre olika datorer, men det kommer säkert att lösa sig så småningom.

Ola

5 kommentarer

  1. Idag kunde man höra Ulla-Bella rap i Rix morronzoos programpunkt ”bakom chefens rygg”. Efteråt nämndes att Ola skulle medverka i ett program senare på eftermiddagen. Bandade någon programmet på eftermiddagen får ni gärna höra av er till mig.

  2. Hahaha. Vilken härlig bild. 🙂
    Nja, jag vet inte om jag skulle vilja begrava 70-talet… i alla fall inte när det gäller musiken. Den bästa musiken gjordes enligt min uppfattning under detta årtionde rent generellt i ett större perspektiv. Och jag gillar långt hår.

    Men Ola… de där snickarbyxorna som man kunnat se på flera bilder av dig under sent 70-tal… det håller jag med om. De var i ärlighetens namn ingen höjdare. Hur i hela friden kom du på idén att dra på dig dem? De är ju inte ens bekväma (jag vet – jag har dessvärre provat…).

  3. Såna där snickarbyxor var ett sjuttiotalsfenomen man minns med blandade känslor. Hade själv såna, och instämmer i att de ”moderiktiga” modeller som var tajta och med utsvängda byxben inte var bekväma. Däremot hade jag oftare Riktiga snickarbyxor (Lee eller Levis, minns inte) på mig, både på fritiden och på jobbet. Dom var däremot både praktiska och rymliga, och dessutom snyggare. Praktiskt med alla dessa fickor där man kunde ha verktyg och en massa annat! Och på kvällen var det bara arr snäppa till dom två knapparna upptill så rasade hela härligheten ner på tårna på en sekund. Det gällde bara att komma ihåg att plocka ur hammare och andra tyngre grejor först……

Kommentarer är stängda.