Solstollarna

Per i väntans tider? Jenny här igen

Va, ska Per ha fler barn? Nja, inte vad jag vet i alla fall. Nej, det gällde ju vår lilla extratävling, där ju Per satt lutad mot en vägg och såg ut att vänta på något. Även i dag har vi haft ovanligt trevligt besök i studion, exakt lika trevligt som igår, eftersom det var Jenny Bergqvist som tittade in igen.

Jenny och Ola diskuterar vilken låt Jenny ska sjunga i dragningen. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Ja, var vad det då Per väntade på? Esther Modh af Klem i Karlskrona skriver: ”Per väntar på Ola som precis som vanligt är sen”. Men se det var fel.

Och så här trodde Calle Westerlund från Iggesund: ”Per väntar förstås på bussen. Antingen är den sen eller så är Per tidig”. Men inte heller det var rätt.

Rätt svarade däremot Elisabeth Hamberg i Västerås, och kan ni tänka er, att precis som igår så drog Jenny henne som vinnare. Dubbelgrattis! Så här skrev Elisabeth: ”Jag gissar på att Per sitter utanför tryckeriet ScandBook i Falun och väntar på att få köpa det första exemplaret av Thor-Björn Bergmans bok ”Ängeln vid Hovs Hallar”!”

Helt riktigt. Och så här gick dragningen till. Och eftersom vi inte kunde bestämma oss för vilken låt vi skulle ta, så sjöng Jenny två stycken.

[youtube]x6p4Mpdlg54[/youtube]

Jenny drar vinnaren i vår lilla extratävling och sjunger några rader ur såväl ”Balens Drottning” som ”En väv av legender”. Och för andra gången i rad vinner Elisabeth Hamberg från Västerås.

Efter en så ansträngande arbetsdag är det skönt med en kopp kaffe med kanelsnäcka. (Foto: Jonathan Ström)

Glöm nu inte att svara på veckans fråga, Vem är glae-Bertil? Och kan ni tänka er, hela Bertils & Bertils har hotat att besöka Thor-Björns studio på måndag. Bevare mig väl.

Jag råkade klaga på Thor-Björn som fotograf, jag sa att så fort han fotograferade mig tillsammans med någon annan blev den andra mycket vackrare. Thor-Björn svarade att det berodde inte på fotografen utan objektet. Och som bevis skickade han denna bild.

Ola

4 kommentarer

  1. här blev man första som skriver en kommentar… ha ännnu inte sett förra klippet när jenny drog en vinnare.. men hon verka vara en underbar tjej med härlig röst.. god natt

  2. Hur många minuter i fotoshop tog det att förvrida den där bilden? =) Fick mig ett gott skratt. För den måste vara manipulerad, det ser ut som om du har genomgått ett antal käkoperationer eller någonting, ja, jag var inte för vacker under första veckan efter käkbenstransplantationen så jag vet =).

  3. Hahaha. Vilken sjuk bild.

    Ja, Jenny verkar vara himla trevlig. Man önskar henne lycka till i musikalkarrären.

Kommentarer är stängda.