Solstollarna

Per mellan glada vinnare

* Beställ solstolletröjor här * 

I torsdags kunde ni som var i Halmstad vinna en solstolletröja om ni anföll Per vid Norre Port. Någon dam vågade sig ju inte dit, men det var ju heller inte att vänta. Men två modiga herrar dök upp. En av dem var ingen mindre än Peter Edlund som bidragit med en del bilder här på sidan.

Vinnaren står till vänster (i bild) och jag vet inte vad han heter men han var ditskickad av Tomas Webster, flitig besökare på hemsidan men uppenbart inte i Halmstad. Till höger står Peter Edlund som skriver så här: ”Hej Ola. Hoppas allt är väl med dig o dina datorer inte krånglar lika mycket. Vore tråkigt att besöka hemsidan ifall du skulle sluta blogga. Kanske du o Per ska turas om o skriva. Jo, ikväll fick jag träffa Per igen, det var en rolig o uppskattad stund. Kom över en t-shirt till som min lillbrorsa ska få, stackarn fick aldrig någon på konserten.”

Värt att notera är att Per nästan ser helt normal ut på bilden, på gränsen till sympatisk. Men titta på bilden här under, tagen alldeles efteråt när Per inte längre kan hålla andan och såväl tungan som magen återgår till normalläget.

 

Jag har själv samma problem men har lärt mig några små knep. Betrakta bilden här nedan från Skånemässan där jag under helgen hjälper min gode vän Håkan Fossto från Thailandbostäder att sälja toppenfina hus i Hua Hin.

(Foto: Thor-Björn Bergman.)

Lägg märke till att jag håller munnen stängd och hur avslappnat som helst råkar hålla en broschyr framför magen. Håkan är för övrigt vår mest meriterade badmintondomare och reser jorden runt och dömer VM-finaler och andra stora tävlingar. Hans enda miss är väl egentligen att han inte var på plats när jag vann B-klassen i Örkelljunga 1977.

Om du dyker upp på Skånemässan i dag (söndag) och köper ett hus så lovar jag att det ligger två Singha, en solstolle-dvd och ett signerat kort av Ulla-Bella i kylen när du flyttar in.

Ola

10 kommentarer

 1. tack ola för den fina bloggen… o bilden du la in… är tacksam för det.. var bara du med man saknade i Halmstad men kanske i framtiden hoppas jag få träffa er bådda så man kan få lite signerat… lillbrorsan blev glad över tshirten… min hänger ännu på väggen… för värdefull att använda 😀

  ha beställt nya dvdn nu med så jag själv få se o berömma allt jobb du ha lagt ner på den… ha en trevlig helg..

  go natt!!

 2. Det är när jag ser foton som de som Peter skickat in som jag ångrar att jag flyttade ifrån Växjö och upp till Mora. Hur stor är sannolikheten att Per kommer upp till Dalarna?
  // Patrik

 3. Herren till vänster på bilden heter också Thomas, fast då med H och så heter han Johnsson i efternamn. Alltså Thomas Johnsson.

 4. ska försöka ta ett kort på lill halv brorsan som jag fixade tröjan till de närmaste dagarna.. hoppa Ola kan lägga upp bilden då…

 5. Sitter och njuter av en Toffelhjälte-LP och har nedräkning inför DVD-släppet! Är det fler än jag som kommer att se extramaterialet, dvs konserten, först…? Är så glad att jag var där!!!

 6. Jag ska se igenom DVDn när den dampa ner i brevlådan från början till slut… sen kommer jag o skriva på sidan här om vad jag tyckte om den o även på min netlog 🙂

 7. Jag lutar nog faktiskt åt att se extramaterialet från konserten först, just därför att det är färskt material, och någonting som man var med om själv. Men ingenting av DVD:n får missas.
  // Patrik

 8. Man får kanske en skymt av sig själv också, satt ju på första bänkrad.. Och jag blev ju involverad i två skämt, men det kanske bara är musik som är med…? Fick ju knegoffs insektsspray på mig…

 9. Tyvärr missade jag Per när han var i Halmstad. Jag var i Danmark några dagar.

  En liten, fiiiiiin(!), tröst blev att frukostarna (svenska frukostar, inte danska eftersom frokost på danska betyder lunch – knepigt…) varje morgon avslutades i bästa Solstolle-stil, med ett wienerbröd…med chokoläääde…dessutom ur en papperspåse…

  Det var bara Skumberg som saknades… 🙂

Kommentarer är stängda.