Solstollarna

Per väntade förgäves. Biljetterna snart slut. Läs Aftonbladet.

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

Artikeln om oss i Aftonbladet häromdan, kan du nu läsa i nätupplagan av Aftonbladet.

Och så vill jag berätta att jag inte kommer att hinna svara på alla mail nu på ett tag. Men i sommar ska jag se till att det blir av.

Exakt klockan 18,00 satte sig Per på bänken utanför entrén till Vimmerby Stadshotell. Exakt klockan 19,00 reste han sig och gick upp på sitt rum.

Här ligger Per och väntar på att någon ska komma fram och vinna CD:n ”En å annan sång”. Men det var det ingen som gjorde. I Vimmerby bryr sig ingen om Solstollarna, där är det förstås Astrid Lindgren som gäller. (Foto: Ingalill Dunsö.)

Biljetterna till kvällsföreställningen söndagen den 17 juni börjar ta slut. På balkongen finns det fortfarande platser. Men alla har inte betalt än så det finns ändå en chans att komma in.

Ingen kom fram till Per i dag, men jag behöver då inte vara ensam. Titta bara här, när Patrick Larsen hälsar på.

Så här skriver Patrick själv: ”Troligen var jag runt 10 år när denna bilden togs. Ni hade precis spelat på en scen belägen utanför ishallen i Kalix, Norbotten. Minns du denna spelning? Jag tyckte spelningen var kanon, och darrandes räckte jag fram autograf blocket till mina stora idoler!”

I dag är Patrick 31 och kommer på vår konsert. Välkommen! Patrick tog även denna bild på Per, Håkan och mig.

Solstollarna i Kalix. (Foto: Patrick Larsen, eller möjligtvis någon förälder.)

Ola

8 kommentarer

 1. Oerhört fräckt, Ola! Konserten kommer bli en succé, det känner jag på mig! 🙂 Vi ses på båda spelningarna!

  Johan
  ————————————————————————————
  Lena, vill på intet sätt skapa taskig stämning här i bloggen, men tycker detta är berättigad kritik. Ska du skriva kommentar tycker jag du ska skriva något mer än ovanstående, som bara verkar vara ett inlägg för att göra reklam för din egna blogg.

  Jag klappar dig gärna på axeln för att du varit duktig och pluggat hela dagen, eller så tröstar jag dig för att det är synd att du inte hunnit med någonting annat, men det finns hundratusentals i landet som har samma vardag som du med tungt(?) studerande, du är inte den enda det är ”synd” om.

  Ska du skriva kommentar här tycker jag du ska kommentera något som hör blogginlägget till och inte något som bara är ett försök att nå besökare, tröst eller en klapp på axeln.

 2. hade gärna teleporterat mig till per om möjligt. tycker sund om per som fick sitta där själv å vänta.

  MVH/Henke

 3. Jag håller med Henke,synd om Per som väntade förgäves,och jag bor ju alldeles för långt borta,annars hade jag gärna vunnit skivan.

  Igår handlade jag på Ica,och så blev summan 888 kr.
  Jag höll på att skratta omkull,kassörskan var helt neutral,hon kanske aldrig sett Ulla Bella ? Men jag satt och småflinade hela vägen hem 🙂

 4. Johan! Jag håller med dig… Jag har en tid undrat över dessa inlägg, för de har aldrig med blogginlägget eller Solstollarna att göra…
  Menar inte att hänga ut dig Lena, men Johans kritik var absolut berättigad!

  Snart bara en månad kvar till konserterna!! Tänkte aldrig på att man ju faktiskt kunde sett båda spelningarna… Dubbelt så roligt ju!!

 5. Dålig stil av vimmerby bona o inte komma fram till Per,stackars han som fick sitta där o vänta helt ensam:(
  Om jag bodde närmre vimmerby hade jag genaståkt till vimmerby o gått fram till Per:)!

 6. Idag är det hela 32 dagar kvar till konserten. Tur (?) att man är kollega med Solstollarnas galnaste supporter som efter bästa förmåga försöker spela Ulla-Bella m.fl. på jobbet. Vi ska sitta vid samma bord. Hm….Har en kuslig känsla av att det kanske blir mer Conrad-show där än på scenen.
  Hälsn.
  Jan-Åke

 7. Hur beställer man Solstollarna t-shirt?
  Vill se bild, strl osv.
  Tack.

Kommentarer är stängda.