Solstollarna

Populär tullare

I dag stoppade polisen mig. Det var tyvärr inte Lasse Polis från Solstollarna, vilket det i och för sig kunde ha varit, han är ju faktiskt polis på riktigt. Ja, tyvärr och tyvärr förresten, det ska jag inte säga, det var nämligen en mycket trevlig polis.
– Nä, men är det inte Ulla-Bella, sa hon och log inbjudande.

Bra, tänkte jag. Henne kan jag nog muta med en DVD om det skulle vara något. Men det behövdes inte. Det var inget fel på bilen. Däremot rekommenderade hon mig att börja träna. Jag var nämligen tvungen att blåsa fyra gånger i den där alkomätaren innan den funkade. Tänk vad små resurser polisen har, som måste använda såna usla alkomätare.

I dag fick vi följande mail från Stefan i Iggesund:
”Snälla ni – lägg ut texten till Tullarens sång från Solstollarna! Den var ju höjdpunkten i världens bästa sommarprogram någonsin.”

Stefan är inte ensam om att tycka så. Många har undrat varför inte Tullarens visa var med på DVD:n. Det var faktiskt så att vi strök den i allra sista stund. Den hade i och för sig fått plats, men vi ville ha med hela storyn runt omkring, och det gick inte.

Men på nästa DVD kommer den med. Garanterat. Som en tröst för alla Åke Gömstedt-fans lägger vi ut Tullarens visa på Texter och ackord i morgon.

Glöm inte att tävla. Hittills har vi bara fått in 19 rätta svar, så chansen att vinna är stor.

Ola

2 kommentarer

  1. Mors!

    Smög precis igenom DVD:n. Kul att ni tog steget och gjorde något av det!

    Synd ni bara hade en grej med danskorna o Skumberg. Skrattade lik förbannat som tusan 🙂 !

    Hoppas att ni når ut riktigt ordentligt nu! Det är ju bra grejor, och även ert nya mojs på dvd:n var skoj!

    Keep up the good work!

  2. Tull tull på er allihopa. Mitt namn är ålahue,ålahue lurar man inte i förstataget. Om jag hade hue som en ål om jag hade svansen som en ål,sida vid sida både ålen och jag. Hoppas att ni lägger ut texten på tullarens sång jAG BEHÖVER DEN

Kommentarer är stängda.