Solstollarna

Pu – äntligen över

Ja, då var julafton äntligen avklarad, med samma vånda som varje år. Jag tackar för alla julhälsningar här på bloggen som trots allt muntrade upp en julhatare som jag.

Här sitter jag hos Thor-Björn (som också tagit bilden) och försöker få ordning på mina två bärbara datorer. Det är fullständigt omöjligt. Jag ljuger inte om jag säger att allt tekniskt jag kommer i beröring med går sönder. I dag var det TV:n, ljudet bara försvann. Och jag behöver faktiskt TV:n för att kunna arbeta. Grrr!

Ola

21 kommentarer

 1. Hej… kul o se en ny blogg…
  kan hålla med om att julen är över för i år… blev det några klappar till dig ?.. fick själv en massa mjuka paket….
  vad tycker du o per om nyårs afton då ?

  ja det är så jobbigt när datorer börja krångla… fick själv ta o fixa ordning några idag och installera ipods i 3 datorer.. fräcka små saker faktiskt..
  hoppas det ha löst sig med din tv.. ha en go fortsättning

 2. Teven behöver man bara titta på för att den ska krångla och så fort man kallar på någon som ska hjälpa till med den så fungerar den utmärkt av sig själv.

 3. Höröru Peter i Halmstad; julen är inte över än på långa vägar. Tjugonde aknut dansar julen ut! 😀 God Jul på dig!

 4. hörru kungen 🙂
  den största dagen är ju över… julafton som kan vara ett hatobjekt för vissa ..
  själv är man igentligen inte mycket för julen.. hehe.. detta med 20e knut så åker granen o dansar julen ut .. mm.. har ingen julgran.. inte ens en stjärna i fönstret eller tomtar … fira julen ändå med nära o kära… utan dem skulle jag inte haft en jul afton o fira..

  ha bestämt mig det ska bli annorlunda den gången man inte längre är singel.. o kanske kanske ha bildat en egen familj o fira med…
  se ännu inte så ljust ut på den fronten… nu ska jag sova… zzzzz

 5. Ja klart ja vet att de största dagarna är över men Annandag Jul å Trettonhelgen är verkligen inte att förringa! Nej, här ska det minsann firas för fulla (julmust)muggar! 😀

 6. Jag kan fira med dig Kebab-Kungen.

  På tal om köphysteri; nu börjar den värsta hysterin av dem alla, nämligen rean. Men den kanske är bra för dig Ola, så att du får köpa dig lite ny teknik =)

 7. Hej, kul att se att ni fortfarande finns. Per och Ola alltså. Jag har roliga minnen av både Toffelhjältar och Solstollar från jullov och sommarlov. Vi satt i morse och diskuterade minnen av julkalendrar och då kom jag att tänka på dessa program som jag tyckte så mycket om. Kommer ihåg att jag gick in på ett konditori i Örsundsbro och särskilt beställde danska wienerbröd när Solstollarna gick. Finns serierna att få tag på idag, på dvd eller video? Har de visats igen i tv sedan det begav sig? Bor idag i England så jag har inte så bra koll. Tack för härliga program. Helena

 8. Jag älskar Ullabella! Så många gånger jag legat dubbelvikt av skratt

 9. Hej Ola!

  Tittade in och passar på att tacka för allt ni bjöd på under min barndom.
  Fantastiska program och härlig musik.
  Lyssnade lite idag och jag tycker att ”Ett vykort hem till dig” är en fantastisk sommarlåt. Märkligt att man inte hör den på radio under sommaren.

  Till sist vill jag avslöja att jag var en i mängden av de pojkar som var hemligt kär i Martyna..
  Hon var ju så söt!

  Önskar dig ett Gott Nytt År!

 10. Vill önska dig Ola ett gott nytt år!

  Joel; själv måst ejag säga att min favvo är ”om jag vore!” underbar låt speciellt när martyna sjöng den! 🙂

  Gott nytt alla solstollare!

 11. vad kul o se att så många vill se era serier i sin helhet på dvd.. även jag ställer upp o beställer dem isåfall… unik bit av tv historia
  skulle bl.a. beställa till mig själv o brorsan.. strunta i ifall de skulle spridas på nätet… det är bara fånar som dela ut dem isåfall som inte förstå eller upplevde hur mycket nöje ni gav oss alla som är 30+ idag under 80 talet..

  skulle inte YEZZP vara nått att ta fram nu när det pratas mycket om miljön o allt sådant ??… kanske Per o Ola kunde fixa ihop nått nytt material om just de ämnena .. skrivs ju mycket om det i media idag..

  ha ett gott nytt år allihopa som besöker denna fina roliga o underbara sida.. allt berömm går till per o ola samt kreativiketet som stå för sidan…
  klart vi inte ska glömma alla som varit med i samtliga serier som Ola o Per var inblandade i… bästa upplevelsen för en själv i år var Återföreningen i somras o alla de underbara o trevliga ansikten man träffade… stor kram till Martyna, André o andra medverkande… sakna de snygga dansarna o som spelade instrument.. ni var helt underbara.. kram på er .. ha ett riktigt gott nytt år…

  ps. hamnade i fel blogg innan .. sorry

 12. Eftersom Ola och Per – till skillnad från undertecknad som älskar julen, tända ljusslingor och julpynt och anser att tiden fram till nästa jul är ett enda långt stålbad – inte gillar julen har jag inte haft mage att önska dem en god jul. 🙂

  Därför vill jag istället passa på att önska Ola & Per (och alla andra också) ett riktigt gott nytt år! Med önskan om ett lyckosamt 2008!

 13. Det är inte bara jag som saknar Olas små rader nån gång emellanåt, eller hur?

  Ola! Är du upptagen med stordåd?

 14. Nu är även nyårsfirandet över! Det är mycket roligare än jul för en gammal pyrotekniker! PÅ den gamla tiden smugglade vi ”barn” smällare från Dragör som vi köpte i färgaffären. Sen handlade vi lite mat, men det fanns inga normala flingor i CornFlakespaketen. Tänk om Gömstedt hittat oss!!??
  Skriv snart Ola!

 15. Ingenting skulle kunna hindra mig från att köpa serierna om de kom!

  Samlings-dvd-erna är toppen, men ändå, mer, mer mer…..

 16. Jag funderade på om Ola ens var hemma under nyåret, men bland det sista Thor-Björn skrev på sin blogg så nämnde han arbetet han och Ola höll på med rörande friskis och svettis, så då måste han vara hemma. Kan det vara datastrul igen? Det nämndes ju ovan att det var nya problem med datorerna.
  Men jag saknar, liksom alla andra här, en ny post av Ola. Den här bloggen är den enda jag följer.
  // Patrik

Kommentarer är stängda.