Solstollarna

Räddaren i datornöden

* Beställ solstolletröjor här *I dag har doktorn varit här. Datordoktor Thor-Björn närmare bestämt och här sitter jag nu äntligen och skriver på min Mac/PC som jag längtat efter att kunna göra.Det första jag läste i Sydsvenskan i morse var att ”Billy the Visions and the Dancers” äntligen fått skivkontrakt. Med ett tyskt bolag. Pers son John spelar ju med i the Visions så det var en rolig nyhet.Jag minns när Per och jag fick veta att någon ville ge ut vår radioserie ”Professor Djurström, Göte Skötare och jag” på skiva. Vi var helt övertygade om att den skulle sälja typ 300 000 exemplar, men jag tror att vi stannade nånstans vid 3 000.Ola 

9 kommentarer

 1. Klicka på mitt namn – och skriv på namnlistan för att få SVT att ge ut serierna i sin helhet på dvd!! Insamlingen avslutas den 21 september – så skriv på nu!! 😀

 2. Räkna med att efterfrågan kommer bli stor när nästa DVD släpps i oktober med mer klipp från de populära serierna av Ola o Per samt från konserten i somras….

  Ola varför fick ni inte med Martynas Give it up på DVDn än Park hotel ??

 3. Peter: Kvittar väl egentligen, Park Hotel är störtskön, samt så måste det ju finnas bra material till en DVD till ju…

  Ola, vi ser redan fram emot ”Allra mest Solstollar och Toffelhjältar” hihi 😉

  //Johan Rönn

 4. Park Hotell är görbra! Har låten inspelad från halvtaskig VHS i bilen, diggar som f-n på mornarna på väg till jobbet!:)

 5. min favorit är ändå Give it Up 🙂
  visst Johan… när den tredje dvdn väl kommer ute… om det bli nått mer.. undra vad den kommer innehålla då.. kanske ännu en konsert 😀

 6. Nu fick jag för mig att ändå lyssna på Park Hotel 🙂
  jo en rolig sak kan jag berätta om är att när man körde bil till malmö för att gå på konserten så var det bara musik från ola o per som spelades på hela resan.. även hemresan lyssnade man på dem…

  Väv av legender kommer iallafall med Martyna att aldrig gå ur tiden.. den är så fiiiiin.. ha en trevlig kväll

 7. När vi ändå pratar musik, så har jag lagt upp en spellista på MP3-spelaren på nästan 1½ timmes musik av Ola & Per. Hade förstås kunnat göra den längre, men det är 21 stycken som jag håller som favoriter, och det är blandat material av såväl Ola & Per, Martyna, Carina och Killsnack som den enda melodin av Anna.
  Ska bli roligt att se om jag kan lägga till lite extra efter den nya DVD:n. Chockolääde är ju en melodi som jag aldrig haft tillgång till. Skulle Martyna’s version av Om jag vore finnas med på DVD:n och vara av tillräckligt bra kvalitét är nog risken stor att jag byter ut Carina’s version. Martyna framförde den med riktig bravur, och bräcker nog Carina.
  // Patrik

 8. Jag är en av de 3000 som har boken, fast jag har donerat den till biblioteket på gymnasieskolan jag arbetar på!
  Ser fram emot DVD´n med glädje och delvis fasa! Jag kan ju vara med! OK, Ärjag inte med returnerar jag den! Spänd på vilka låtar som finns med!

Kommentarer är stängda.