Solstollarna

Rekordmånga ville ha DVD:n!

Det blev en svettig (men kul) eftermiddag på Lazer inne på Hansa i centrala Malmö när vi för första gången signerade ”Solstollar och Toffelhjältar”. Sven på Lazer kunde konstatera att vi slog rekord, aldrig hade någon sålt så mycket i samband med en signering.

Nu är det ju inte idrottsmän vi är (vilket mycket tydligt framgick av de bilder Thor-Björn tog), så att slå rekord är ju inte vad vi är ute efter. Det som är roligt är att få träffa alla sympatiska människor som kommer fram och småpratar medan vi skriver en hälsning. Och det var inte som vi trott, bara de som var gamla nog att ha sett våra program, utan även en hel del yngre. (Och äldre också för den delen.)

Jo, det här med idrottsmän, när Per och jag såg en av Thor-Björns bilder, tagen snett bakifrån, bestämde vi oss omgående för att om vi ska göra ytterligare en DVD, ska vi sammanlagt göra oss av med minst 20 kilo. Man blir inte mindre fåfäng med åren, men man lär sig att undvika att se sig själv från vissa vinklar. Just sådana vinklar som fotografer som Thor-Björn tydligen älskar.

Per tyckte att man skulle kunna följa våra bantningsförsök här på bloggen, att öppet redovisa våra mål, för att inte kunna smita undan. Jag försökte förklara att ingen av kvinna född skulle vara det minsta intresserad av detta. Då sa han att det är just sånt dom är intresserade av, inte vad vi menar med våra filosofiska texter.

Vi rör oss tydligen i lite olika kretsar, Per och jag. Vi får väl se om vi får in några önskemål om att få ta del av våra viktkurvor. Jag tvivlar.

Snart går tiden ut för vår veckotävling. I morgon drar vi vinnaren.

Ola

Ola, Per, Håkan Nyberg och Mandy Smith (i TV:n).

Knökat på Lazer

(Foto: Thor-Björn Bergman)

2 kommentarer

  1. Ja verkligen kul att det kom så mycket folk. Grattis!

Kommentarer är stängda.