Solstollarna

Samling i Pildammsparken

I morgon bär det av hemåt igen, från vackra Århus genom hela Danmark, över broarna till Malmö. Jag önskar verkligen att jag längtat hem, men det gör jag sällan när jag är borta. Tvärtom, jag längtar nästan alltid bort.

Har man det så, borde man naturligtvis göra något åt det, men det är inte alltid så lätt. Nåväl, när jag kommer hem väntar i alla fall en rolig sak, nämligen att träffa gänget och prata om vår livespelning.

När vi spelade in vår DVD började vi i Pildammsparken, vid Margarethapaviljongen. Så gör vi även denna gång. Ses där och tar en fika. Så här såg det ut när vi spelade in DVD:n i somras.

Ola och Per i solstolarna framför fotograf Jon under överinseende av producent Magnus Gertten. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Men så här ser det inte ut nu. Denna vackra blomstergång byter nämligen helt utseende med jämna mellanrum. Jag ska be Thor-Björn ta en bild på måndag så får vi se vad dom utsmyckat rabatterna med nu. (Vill ni redan nu se lite hur det ser ut i denna vackra park, så kika in på Thor-Björns sida.)

Nu ska jag krypa ner i hotell Mercurs säng med bara en enda kudde. Hemma har jag fyra stycken så det känns lite tomt och ensamt. Go’natt.

Ola

4 kommentarer

  1. Väntar med stor spänning på resultatet av träffen med gänget. Det MÅSTE bara bli en livespelning, så det så !!! 😉

  2. Jag måste själv ha minst två eller tre kuddar — tycker inte om att ha huvudet för lågt. På hotell och pensionat får man ibland känslan av att man bara får ett tomt örngott utan någon kudde i, så tunt är det. och så får man bara en.

Kommentarer är stängda.