Solstollarna

8 kommentarer

 1. Äntligen! Att man skall behöva vänta i 30 år på att få se och återuppleva denna underbara njutning för alla (ok, inte lukt)sinnen!
  Risken har ju varit att man skulle hinna dö. Men jag hann 😀

 2. Vad härligt! 🙂

  Tv-serien sändes under en ganska jobbig period i mitt liv men att se på den blev en ljuspunkt i tillvaron. Tänk att ett tv-program kan betyda så mycket och nu får vi glädjas igen!

  Det var det här man ville; friska upp minnet. Kan tyckas banalt att så gärna önska att få se gamla program igen men kände hur det började glömmas bort mer och mer, vilket skulle vara trist.

  Kram på er Ola, Per och resten av er medverkande!

 3. Tyvärr så finns det inte längre på SVT Öppet arkiv men har funnits där tidigare. Vi är flera personer som kontaktat SVT Öppet arkiv om detta men hittills utan resultat. Tyvärr så verkar de inte vilja publicera det p.g.a. deras policy. Men jag anser att det i grund och botten är samma typ av program som Toffelhjältarna men skillnaden är att de utspelar sig på olika platser och vid olika årstider! Toffelhjältarna har funnits på öppet arkiv länge. Jag tycker det är dubbelmoral av SVT särskilt med tanke på att de ofta visar och publicerar Sunes sommar från 1993 som jag anser har vissa scener med problematiskt och förlegat innehåll, om man ska vara PK som SVT! Men om så många som möjligt är på och kontaktar SVT och önskar att Solstollarna ska återpubliceras så måste de till sist ge med sig. Åtminstone måste de kunna publicera höjdpunkter ur programmet! Det känns så löjeväckande av SVT att de gör som de gör. Dessutom så känner inte dagens barn till programmet och kommer knappast att titta eller ens veta hur de ska hitta åt programmet om det skulle finnas på Öppet arkiv! Jag förstår inte varför de är så ängsliga?!

  1. Jag vill bara förtydliga att det är Solstollarna som inte finns på SVT Öppet arkiv men har funnits där tidigare. Sedan så förstår jag inte hur SVT kan tycka det är okej att visa/publicera t.ex. Sunes sommar men inte Solstollarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *