Solstollarna

Semester, semester!

*** Beställ solstolletröjor här ***

Nej, någon semester för min del lär det inte bli i år. Men det har jag aldrig haft egentligen, så fort jag är ledig så passar jag på att arbeta – med något jag tycker är kul.

Det är ju Knegoffs bror Vaktmästaren som hela tiden tjatar om semester. Det kan man faktiskt förstå, med en sådan bror. Det är ju Per som spelar Vaktmästaren. Direkt efter föreställningen på Victoriateatern var han försvunnen. Det sista vi såg av honom, var att han gick in i logen. Sen var han bara borta. Kan han ha försvunnit ner i vasken? Det verkar nästan så.

Jag saknar redan alla som var med på Victoria. Alla var underbara, men jag är inte säker på att alla förstod att vi tyckte det, mitt i all stress som det alltid blir i sådana här sammanhang. Inte minst gällde det Hanna och Sandra, två av våra dansare.

Hanna och Sandra fångade på bild av Elin som också dansade. Hoppas vi får göra något mer tillsammans med er, det vore slöseri om det bara blev den här gången.

Ola

5 kommentarer

 1. Hej Ola… du är inte den enda som sakna bl.a. Hanna o Sandra.. jag sakna dem med och alla ni andra som var med…
  kul att du tog upp det med Semester Semester i bloggen… jag förstå nog varför Per försvann så snabbt från teatern.. när där plötsligt fanns två Ulla-Bellor som han och jag såg.. då frågade jag Per om vad vaktmästaren skulle säga nu.. Semester Semester klämde han ur sig 🙂

 2. Så här två veckor efter konserten kanske det kan vara trevligt med en liten återblick? Jag har sent om sider lagt upp min amatörfilm från finalnumret ”Sköna sommar” på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=lunFKgFsTc8

  Hoppas genierna inte har något emot det, i annat fall är det bara att säga till så tar jag bort den! Tack för en fantastisk upplevelse, förresten… jag ställer mig i raden och gratulerar!

 3. Det var inte bara Per som valde att försvinna i samband med att det uppenbarade sig en extra Ulla-Bella. När Martyna fick vetskap om det hela så lovade hon att springa och gömma sig.

  Var det någon som var framme med kameran och fotade då? Mitt kamerabatteri hade lagt av och mobilens kamera gav inga bra bilder. Om några såna finns, så var vänliga och sänd dem till den här adressen: patrik @ ntfa.net.
  // Patrik (Ulla-Bella 2)

Kommentarer är stängda.