Solstollarna

Ska Skumberg gifta sig?

Elin, som var en av danstjejerna när Solstollarna återförenades 2007, har skickat följande foto till mig, som hon i sin tur fått från någon annan.

Bilden är tagen någonstans i Stockholm, var vet jag inte, men uppenbarligen är någon upp över öronen förälskad i Skumberg, varför annars spreja ett källarfönster, eller vad det kan vara, på detta sätt? Vi har kontaktat Skumberg som säger sig vara singel, och hoppas att vederbörande är konditor.

Skumberg 2007 strax innan entrén på Viktoriateatern i Malmö

Skumberg hoppas att det är en seriös sprejare det rör sig om.
– Ja, jag är trött på all lycksökerskor som inte bryr sig om mig, utan bara är ute efter mina wienerbröd, säger Skumberg.

Om någon vet var i Stockholm denna bild är tagen, eller vem som har sprejat, hör gärna av er.

6 kommentarer

  1. Ja, det var lite ”skumt”.
    Dålig humor, jag vet. *skäms*

  2. Det är den kära Stefan som tagit bilden, låt oss se om han hittar hit och berättar mer om den mystiska bilden.

  3. Stefan (som för övrigt är Andrés kusin) låter hälsa att bilden är tagen i en gångtunnel i Ursvik utanför Stockholm. Det gör dock inte det hela mindre mystiskt. Finns det månne några bagerier i närheten?!

  4. Bilden kom till när jag pga naturens behov fick svänga av vid Ursvik och springa genom tunneln till lämplig plats. På vägen tillbaka fastnade jag för bilden, fotade och skickade vidare. Så gick det till.

  5. Tror att dom syffar på Hallonbergen som ligger 500 meter ifrån tunneln. Där av Skumberg.. Lite skumt i Hallonbergen .

Kommentarer är stängda.