Solstollarna

Skummeslöv, Båstad och Hovs Hallar

Har just kommit hem från Hovs Hallar. Thor-Björn fyllde 50 år i går och bjöd Danne, Jonathan och mig till detta paradis.

Här har vi honom, fölsegrisen, på torget i Båstad där vi bestämt träff. Men nästan ännu viktigare än födelsedagen, var ju att Thor-Björns bok skulle komma ut just denna dag. (Foto: Jonathan Ström.)

Thor-Björn i Bjäre Bokhandel i Båstad, en av Sveriges vackraste för övrigt, där nu boken – Ängeln vid Hovs Hallar – går att köpa.

När vi ändå var i Båstad tänkte jag förfriska mig på berömda Pepe´s Bodega.

Nej, men här vad det ju stängt för renovering. Typiskt. Öppnar igen nästa helg. (Foto: Jonathan Ström.)

Då sätter jag mig väl här i hamnen i stället och ser om någon båtägare vill ragga upp mig. (Foto: Jonathan Ström.)

Nej, det gick inte alls. Alla båtägare vände mig ryggen. Då åkte vi till Hovs Hallar i stället. (Foto: Jonathan Ström.)

Jonathan på Thor-Björns berömda klippa i fantastiska Hovs Hallar. Ni ska få se fler bilder, kanske i samband med dragningen i veckans tävling senare i dag eller i morgon. Eller så titta in på Thor-Björns sida och kika.

Ola

3 kommentarer

  1. Nu är alla biljetter bokade, så även boendet. Precis intill Ribban (Yay!!).
    Blir det där som spelningen görs så kan man inte bo bättre. Fast man får väl värja sig för den där filuren med wienerbröden som smyger omkring på stranden, och när vi anländer från Danmark på lördagen skulle det absolut inte förvåna mig om Tulltjänsteman Åke Gömstedt dyker på oss.
    Är det några fler av forumets deltagare som ska bo på Malmö Camping så hör av er. Vi kanske kan mötas och prata lite under helgen.
    // Patrik

Kommentarer är stängda.