Solstollarna

7 kommentarer

 1. Härligt!
  P.s. jag vill komma i kontakt med er igen ang köp av ny t-shirt.
  (Den förra är redan väldigt sliten.)

  E-postadressen jag hade till Ola, fungerar inte längre.

 2. Sköna tider!
  Kom det möjligen någon skiva med musiken till Cozmoz? Vore ju förträffligt om även den musiken kom upp på spotify.
  Det hade även varit kul om ni berättade om huvudrollsinnehavaren i Cozmoz, Charlotte. Man har varken sett eller hört om henne efter Cozmoz.

 3. Upptäckte just att det finns ett antal vinyldoft.LP :s upplagda på Spotify o låten Du lämnade en doft tror j faktiskt inte j hört i Solstolleprogramen,möjligen en kort slinga m hursom en jäkla skön Sommarlåt o få in en Go 80-tals feeling m Ola&Per o Solstollegönget så skön sommar till alla fans önskas m detta musikvykort 🙂

 4. Vad roligt att några av skivorna finns på Spotify men jag saknar sångbåten. Den lyssnade på den när jag var liten och nu skulle jag vilja spela den för min dotter. Tyvärr kan jag inte hitta min LP. Finns den att få tag i på något sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *