Solstollarna

Solstolle-T-shirts och Tutti Frutti

Aldrig trodde vi att så många skulle höra av sig. Fantastiskt roligt. Ska inte här berätta om allt ni frågar efter, men många undrar om vi kommer att sälja Solstolle-T-shirts. Det kan vi tänka oss att göra om tillräckligt många vill köpa en.

I så fall, vilken är det ni vill ha? Är det den som Per och jag har på oss på bilden härunder från andra serien, eller är det den vi har på oss överst på denna sida, från första ”Solstollarna?

Rohny som tydligen ätit en del godis i sina dar har varit inne och kikat på mina Fem-i-topp-listor och hade följande kulinariska anmärkning:

Hej! Har varit inne på er sida och vill bara påtala att angående Tutti Frutti & Trixmixen så ska proportionera vara 2 Tutti Frutti på 1 Trix!!!

Någon som tycker annorlunda? Vi upplåter gärna sidan till diskussioner när det gäller sådana här viktiga frågor. För övrigt var det just ”Tutti Frutti” som vann över oss i ”Folktoppen” på TV, när man skulle rösta fram det underligaste programmet.

Ola & Per 2006. Tröjorna verkar ha krympt sen vi använde dom senast.

(Foto: Thor-Björn Bergman)

9 kommentarer

 1. Originaltröjorna från första serien ska det vara! Första märket hade roligare färger och passade i miljön.

 2. Det skulle vara läckert att kunna stoltsera med en Knegoff-tröja!
  Kommer ni börja sälja så köper jag.

 3. Givetvis ska det vara båda tröjorna. Men om man tvunget ska välja, så den första t-shirten.

 4. Trevligt att se hur ni ser ut idag
  när man såg bilden, hade man hoppats den var tagen ifrån ” Solstollarna – The Movie ” – return of Ulla-Bella

  Annars coola t-shirts…
  diggar även dem som fanns med i Coz Moz

 5. Det ultimata vore ju förståss båda. Jag hade köpt en av varje.
  Men minimiupplagorna ni måste beställa är troligtvis stora. Så måste jag välja av dessa tar jag den första. Den är mest 80’s 😉

 6. Det är ju som att välja mellan ”Aftonbladet och Expressen”. Jag röstar för båda om det är genomförbart. Som kuriosa kan jag nämna att jag, i slutet på 80-talet, spelade korpinnebandy i Norrköping mot ett gäng som kallade sig för Solstollarna (med tröjor och allt). De och vi slog oss sedan ihop och bildade en ”riktig” innebandyklubb. Så ni har även varit med på ett hörn och utvecklat Norrköpingsidrotten!

Kommentarer är stängda.