Solstollarna

Solstolletröjor på gång!

Efterlängtat pris?

I dag fick jag mail från Anna som inte fått sitt pris. Det är säkert fler som inte fått. Oftast beror det på att ni inte skrivit er adress, i alla fall inte just i mailet ni skickat till tävlingen. Eller så är det jag som varit slarvig. Ni som inte fått era priser, hör av er så ska jag skicka med en gång.

Nu ska vi trycka upp originaltröjorna från första Solstollarna. Vet inte hur lång tid det tar men de kommer i alla fall att vara klara till konserten den 17 juni på Victoriateatern.

En viss hjälp för oss hade det varit om ni berättade vilken storlek ni vill ha. (S, M, L eller XL eller om det inte räcker?) Pris någonstans mellan 150-200 kronor.

I dag hade vi ett möte i Pildammsparken angående konserten, Thor-Björn, Elin, Petra och jag. Ni kommer så småningom att få reda på dessa båda systrars roll i sammanhanget. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Nu ska jag gå ut på balkongen och titta på Malmö FF-AIK!

Ola

3 kommentarer

  1. Har ni det så varmt i Malmö att ni kan gå i kortbyxor? Det har varit hyggligt varmt i Stockholm mitt i veckan, men nu börjar det bli kallare igen. Det vore skönt om vädret höll i sig.

    Nu med alla nyheter om vad som kommer i juni med er spelning och allt runt omkring så ser jag verkligen fram emot vecka 24. Det är i alla fall mindre än två månader kvar…

  2. Storlek på tröjan,hmmm jag har XXL ,men jag är inte särskilt tjock,det är tröjorna som har små storlekar nu för tiden.
    För jag har tröjor som är ca 15 år i storlek L och de passar .

  3. Solen är varm, men vinden är sval, en linnejacka blåser det rätt igenom, en cape skyddar mot blåsten, men vindilarna smiter in igenom ärmhålen, har inte provat att ta på yllemanteln, men den skulle nog fungera bättre än capen.

Kommentarer är stängda.