Solstollarna

Sprängd Anka

*** PÅ LÖRDAG SIGNERAR VI VÅR DVD ”ÄNNU MERA SOLSTOLLAR OCH TOFFELHJÄLTAR” PÅ LAZER PÅ HANSACOMPAGNIET I MALMÖ. TID: ÅTERKOMMER NÄR JAG VET BESKED ***

De flesta av er känner säkert till Paul Anka, som var min favorit när jag var barn. Mest känd är han väl för ”Diana”, som han hade en världshit med blott 16 år gammal. Men själv älskade jag ”You are my destiny”. Det är också herr Anka som skrivit Sinatras superhit ”My way”, den mest misshandlade låten på våra karaokebarer.

Jonathan studerar ankor i Pildammsparken.

Tyvärr har jag aldrig träffat Paul Anka, men däremot Sprängd Anka. I dag fick jag följande mail:

”Hej. Under er serie ’Barfota’ (1978?) fick jag och min grupp ”Sprängd Anka” från Sigtuna vara med. Det har gått några år sedan dess, och den videoinspelning av programmet en av oss hade ordnat, har försvunnit. Min fråga till er är om det finns en möjlighet att någon av er har kvar just den inspelningen, och om det – i så fall – finns möjlighet att göra en kopia.
Hälsningar från Thomas Jakobson (bas), Torgny Tergel (Gitarr), Jörgen Alstedt (Trummor) och Torbjörn Staaf (klaviatur).”

Jag skulle nästan kunna spränga dessa Ankor i luften. Just det programmet är det som jag allra mest skulle vilja ha. Och så visar det sig nu att Ankorna haft det inspelat men slarvat bort det. Snälla rara Ankor, leta i alla skrymslen och vrår, jag vill så gärna se det.

Här kan ni också se ankan (gräsanden) som Jonathan tittar på (bakom gässen).

Och alla ni andra, är det ingen därute som har ”Barfota” inspelat. TV själva har inte serien kvar. Skulle någon ha programmen, så lovar jag att de Sprängda Ankorna kvackar fram ett fyrstämmigt tack. Annars gör jag det själv.

Ola

3 kommentarer

  1. Hej! Måste bara säga att det var riktigt kul att träffa er Ola o Per på Väla. Jag trodde att jag skulle vara först fram, Men jag får nöja mig med att jag var 2:a =) Jag skulle vilja tacka alex oxå som jobbar på väla, för jag antar att det är han som har ordnat det.

Kommentarer är stängda.