Solstollarna

Stockholm nästa!

*** Beställ konsertbiljetter här till höger ***

I morgon måste jag åka till Stockholm. Det låter lite som om jag är ute och reser allt som oftast, men det är jag verkligen inte. Hoppas då att jag får någon minut över att träffa André.

Så här såg André ut när han presenterade nyheter i Sun-Vision…

…och så här ser han ut i dag, här i samtal med Bo. Härlig bild från i somras under en inspelningspaus av DVD:n.

Och så här såg Martyna ut. Och gör även nu, nästan i alla fall. Tänk den som kunde hålla sig så fräsch.

Du som vill ha en solstolletröja kan maila till oss på kontaktsidan och berätta vilken storlek du är intresserad av. Jag tjatar lite om detta för Bo (Skumberg) vill veta vilka storlekar vi ska beställa.

Eftersom min dator krånglar kan jag inte ta med den till Stockholm, så i morgon kommer Thor-Björn att blogga här. Ska bli spännande att se vad han hittar på.

När jag kommer tillbaka från huvudstaden kommer Per och hämtar mig på Sturup. Vi ska ju repetera i helgen på Victoriateatern. Så alla som frågat mig om jag kan fixa Andrés och Martynas autografer, stryk omkring utanför Victoria vid 2-3-snåret så stöter ni kanske på dem.

Ola

4 kommentarer

 1. Jag är tanten på Atlanten
  simmar mest för hela slaanten
  ryggsim o bröstsim o kanske lite crawl
  igår simma jag ikapp med en ål
  jag är tanten på Atlaanten
  kors jag fick en torsk i vaanten
  trot om ni vill
  jag simmar som en sill
  nu tar vi den en gång til
  Nä det gör vi inte men visst är det fantastiskt att jag fortfarande kommar ihåg den gamla låten!

 2. När man inte förväntar sig att få veta ett resultat på länge så kommer påannonseringen fort och när man tror att resultatet ska komma snabbt så dröjer det, jobbigt.

 3. Någon mer än jag som ska stryka omkring vid Viktoriateatern? Undrar om detta handlar om lördag eller söndag? Ah, det kvittar. Det får nog bli att chansa på lördagen. Jag har ju bara 4 mil till Malmö så det är ju inga stora problem. Maila mig gärna på denver1997@bredband.net om ni tänker åka dit. Kunde vara kul att prata minnen medans man väntar!

Kommentarer är stängda.