Solstollarna

Svår tävling – men en har svarat rätt

* Beställ solstolletröjor här *

Som sagt, en svår tävling denna vecka, men jo, då, en av er har svarat rätt, men bara en. Och kanske Thomas också, alltså vår basist som tog bilden. Gå in på veckans tävling och titta. Du kan vinna en solstolletröja.

Bilden här nedan har egentligen inte med saken att göra, mer än att personen som anknyter till den låt vi frågar efter, medverkade i den TV-serie som gänget här just spelat in. (Och på tal om medverkande, under knappen ”Medverkande” här på hemsidan är personen nämnd.)

Som jag sa, en person på bilden (inte den ovan, utan i veckans tävling) har på ett eller annat sätt en stark anknytning till den låt jag syftar på, en låt som kommer med på DVD:n. Denna person är inte Per, inte jag, och heller inte Bo/Mora/Skumberg.

Ni har verkligen roliga gissningar, eller vad sägs om Roger Johanssons förslag: Jag gissar på att det är låten ”Där alla ler” (Här är landet) av Ministollarna. Kom igen Roger, du får en chans till.

Nästa vecka blir det en lättare tävling. Tror jag i alla fall.

Ola

13 kommentarer

 1. Undrar vad vi åt den där kvällen. Jag har tydligen fått nånting som fastnat mellan tänderna…

 2. Jaså. Inte Mora heller? Nej, då ger jag upp.

  Roligt att ytterligare en medlem från bandet postar på bloggen. Det är faktiskt lite tråkigt att bara Ola sköter om den saken. Det skulle vara roligt att ha lite blogginlägg från samtliga i bandet. Det är absolut inte så att jag inte uppskattar Ola’s poster, utan det är ju faktiskt så att det är Solstollarna’s hemsida, och det finns ju fler Solstollar. Så kom igen nu, Per, Mora, Tomas och Håkan. Låt oss få höra lite från er också.

 3. Mjo, men i och med att iaf Håkan är inblandad i andra musikaliska projekt, har för mig att Thomas är det också, förr spelade han i TV-Orkestern… I alla fall, i och med att alla är inblandade i diverse projekt och att sidan i grund och botten faktiskt handlar om Ola Ström, Per Dunsö och serierna, så tror jag att man håller bäst relevans med Ola och Per som bloggare och de andra som frekventa gäster.

  Bara min tanke…

  //Johan

 4. Hej!
  Jag tror att det givna svaret är ”Balens drottning” fastän Carina inte var med i Malmö.
  Hälsningar
  Roland

 5. Hej!
  Är tvungen att skicka mitt svar om Balens drottning en gång till, det var fel på min mailadress på förra mailet.
  Hälsningar
  Roland

 6. Svaret gäller alltså en låt som har anknytning till en person som syns på bilden med stugan, men som också var med i den serie som den grupp personer som finns på bilden från Olas lägenhet gjorde (men som inte finns med på den bilden)?

  Det blir krångligare och krångligare. Jo, nog är det svårt alltid. Jag har skickat in ett par förslag eller gissningar, men de är så långsökta att jag undrar om de är rätt.

  Förresten, jag kan ha fel, men Roland, inte är det meningen att vi ska avge våra svar offentligt HÄR?

 7. Nej, det var ju en jäkla dundertabbe, så vi får väl hoppas att det var fel!

 8. Förresten, Ola!

  Hur var det med det där med tv-rättigheterna? Jag menar – i anledning av det där märkliga mailet från SVT, där de hävdade att de inte satt på rättigheterna och att en utgivning enligt dem då inte var något problem. Men varför måste ni då betala för att få loss delar av avsnitten, och endast ett visst antal minuter?
  Jag tror aldrig det här blev riktigt klarlagt och du skulle återkomma om detta. Skulle bara vara intressant att veta hur det verkligen förhåller sig, eftersom man ju är så engagerad i att serierna i sin helhet på något sätt borde bli släppta för allmänheten.

 9. Det har du rätt i , Glenn! Vi kanske hade ätit påSKÄGG. (Haha)

Kommentarer är stängda.