Solstollarna

Tack för alla underbara mail

* Beställ solstolletröjor här *

Ja, nu när jag åter har lite tid över läser jag med stor förtjusning era mail. Jag förundras ibland över hur välformulerade vissa kan vara, som Ann-Sofie Alm, som så poetiskt uttrycker vad hon känner för programmen.

Solstollarna är lata dagar, varma vindar och glass. Toffelhjältarna är hett te, clementiner och en stor chokladask.”

Läs hela Ann-Sofies mail under rubriken ”Några som hört av sig”.

Som Micke själv påpekar så missade han att plåta en av tjejerna som var med på Victoriakonserten. Och Lasse Polis fick heller inte plats i den här kavalkaden.

Som ni ser upp till höger här på sidan kan man nu beställa vår nya DVD. Det blir ju mest längre klipp från Solstollarna och Toffelhjältarna, men också en hel del från konserten i somras.

Vill ni veta vem som var med på konserten, så titta på Mickes bild här ovanför. Tjejen som fattas är en av våra duktiga dansare, nämligen Sandra. Men på DVD:n finns hon med! 

Ola

4 kommentarer

  1. Jag har precis beställt den nya DVD:n genom kreativitekets hemsida. Jag ser verkligen fram emot den nu. Det blir spännande att se vilka klipp som dyker upp från konserten i somras, och få återuppleva det roliga från i juni nu när det blir allt mer regnigt och grått om dagarna här uppe i dalarna.
    // Patrik

  2. Ja, hon skrev vackert, Ann-Sofie Alm, jag blev helt blockerad i det egna skrivandet, kan inte komma på någonting att skriva. Det är märkligt att man kan skriva och påverka andra så mycket.

  3. Så kul när en efter en av mina kompisar hittar hit, Ann-Sofie har jag känt länge 🙂

Kommentarer är stängda.