Solstollarna

Tack för alla värmande ord

Det är fantastiskt så snälla ni är. I alla fall mot oss. Vi får jättemånga mail med frågor, minnen, bilder och annat. I morgon hade vi tänkt börja lägga ut lite av det ni skriver. Gå in på Blandat så hittar ni det. Och skriv något du också.

Jag skrev ju om Quetzalen och tänkte att det är väl ingen som vet vad det är för något. Men med bloggvärldens mest intelligenta, spirituella och intellektuella läsekrets är det klart att många visste det. Som till exempel Josephine: ”Quetzalen finns i Mexico. Jag tror att den var Aztekernas åskfågelgud”.

Det var mer än vad jag visste. Däremot vet jag att Quetzalen är den fågel som har längst svans i förhållande till sin kropp. Ett slags fåglarnas svar på Jennifer Lopez.

Conny i Vellinge vill att vi ska skriva ut lite fler ackord i Texter/ackord, så han får anledning att plocka fram sin gamla gitarr, en Levin LG8. Det kommer, men vi har lite problem med att ackorden flyttar sig när vi skickar dom till vår fantastiske webbdesigner Thor-Björn. Men det ordnar han snart.

Glöm nu inte att vara med i tävlingen som du hittar längre ner på sidan. Och jag ska snart berätta varför vi inte ger ut en hel serie på DVD, väldigt många undrar nämligen.

På lördag ska Per och jag signera DVD:n på Lazer i Malmö. Per har inte ens sett den. Men han har sett så mycket annat så det går ingen nöd på honom.

Ola

En kommentar

  1. Finns det någon bättre sajt än Solstollarnas? Tror verkligen inte det, spenderar timmar här varje dag. Musiken är bara fantastisk, älskar den över allt annat nära på.

    Hoppas vi får se den på CD snart. Eller på iTunes. 🙂 Ska betala två Solstollarna LP jag vunnit på Tradera nu.

    Ha det bra mina vänner
    Johan

Kommentarer är stängda.