Solstollarna

Tänk, om allt som händer…

Det är inte som att få barn, det är det inte. Långt ifrån. Mycket långt till och med. Men fantastiskt är det. Det vet alla som skrivit en bok eller gett ut en skiva.

Det här att efter månader eller år av arbete äntligen få hålla produkten i sin hand. Så var det för mig, klockan 14,52 i dag. Då höll jag för första gången i vår nya DVD. Det låter kanske fånigt, men det är en alldeles speciell känsla.

Jag hoppas att alla ni som köper den ska bli nöjda. Men det tror jag inte ni blir. Ni kommer säkert att sakna något, undra varför inte det eller det är med. Och många av er skulle nog hellre vilja ha serierna i sin helhet. Tyvärr är det inte möjligt just nu.

Men… lite glada – och kanske ganska nöjda trots allt – tror jag nog ni blir, alla ni som vill återuppleva lite av er uppväxt, som vill få tillbaka den där känslan när ni satt hela familjen och åt korvmackor och drack O’boy och kanske försökte sjunga med när det var dags för spökflickan att sova: Tänk, om allt som händer…

Det är bara en enkel DVD, men vi har försökt att fylla den med så mycket som möjligt av det vi tror att många av er tyckte om en gång.

Själv blir jag inte nöjd förrän vi kan sälja en hel box med allt vi gjort till en spottstyver.

Ola

3 kommentarer

 1. Det var precis så det var, korvmackor och o´boy. Det åt man när man tittade på Toffelhjältarna. Har kollat på DVDn i går kväll och när jag såg och hörde signaturen till Toffelhjältarna så kommer jag ihåg hu vi satt där hela familjen och käkade frukost.
  DVDn var helt kalas,självklart vill man ha hela serierna i boxar. Men detta är härligt att titta på medans man väntar…

 2. Hej! Jag håller med föregående skribent, alla serier i boxar vore inte fel, allra helst skulle jag vilja ha Toffelhjältarna nu. 🙂

 3. Hej!

  Vi har precis tittat på dvd´n som ni nyligen släppt, förövrigt inte en dag för tidigt! Som vi har väntat! =)

  Nu väntar vi med spänning på mer material & vem vet kanske nytt?

  Mvh/Stefan & Frida i Thn

Kommentarer är stängda.