Solstollarna

Tänk vad tiden går

DET VAR VERKLIGEN längesen jag skrev något. Det beror helt & hållet på att jag arbetar i stort sett dygnet runt.

DET TAR VÄL INTE särskilt många minuter, tänker ni kanske, att skriva några rader. Men jag använder varje minut till Friskis&Svettis hemsida eller till arbetet med Kanal 100.

JAG ÄR JU inte särskilt teknisk, men måste trots detta emellanåt lära mig nya funktioner, som nu när jag måste kunna hantera ett Forum.

 

JAG BAD FÖRSTÅS Thor-Björn titta hem för att lära mig grunderna, men redan efter några timmar gav han upp och slet sitt hår i förtvivlan. 

JAG FÖRSTÅR HONOM. Som en liten tröst – för oss båda – gick vi till en av mina många kaféer runt huset och klämde i oss var sin kanelbulle.

Mätta och belåtna efter kanelbulle & Latte på Kafferosteriet.

NÄR DET GÄLLER solstollekonserter eller ev nya dvd:er, kan jag väl meddela att det inte händer särskilt mycket.

VI HÖRS SNART igen, i alla fall snarare än vad vet blev den här gången. Nu ska jag kasta mig in i forumets alla trådar och konstigheter igen.

Ola

(Den röda färgen beror förstås på att jag arbetar med Friskis&Svettis)

20 kommentarer

 1. Tack!! Du lever! Kul att se att sidan uppdateras igen! Förstår att du har mycket att göra, men det är också många som vill höra och se något från er alla i Solstollarna, Toffelhjältarna, Planket, Drömplanket, Djurström m.m.m.m

 2. Låter som att du behöver en assistent!! Om inte Ulla-Bella klarar jobbet så ring mig… 😉

 3. Hantera forum låter kul, men det tar nog ett tag att lära sig alla funktioner. Det kan nog vara kul med alla diskussioner när man har kommit in hur tekniken fungerar. Själv lär jag mig klassifikationskoder för SAB-systemet och sedan blir det katalogiseringsregler… Det kräver lite tid det också.

 4. Kul att du har så mycket att göra ju! Förstår att du inte har tid att blogga då. Ni verkar ju ha fullt upp på kanal 100, söker ni medarbetare? Jag bor förvisso i Mölndal men verkar kul det ni håller på med!

  Fredriksson

 5. Thor-Björns kroppsspråk på den övre bilden säger allt. 🙂

 6. Med DVD händer det inte särskilt mycket, men det står inte still? Jag fick höra för ett tag sen något jag tolkade som mycket positivt, jag hoppas att inget negativt hänt sen dess som att någon inte givit tillstånd eller liknande?
  Ååååååh vad jag vill ha Toffelhjältarna på DVD!

 7. äntligen.. livstecken… 🙂 😉 Kul!
  Tycker oxå att första bilden säger allt, speciellt om man uppfattar Olas min som ”nöjd, f-n va bra de blir…” typ. 😉

 8. Kul med ett ”livstecken” från Ola igen! Äntligen!

 9. ”Tycker oxå att första bilden säger allt, speciellt om man uppfattar Olas min som “nöjd, f-n va bra de blir…” typ. ”

  Haha, Andersson. Ja det har du rätt i. 😀

 10. Tack och æntligen Ola… Men en sak du lova mig før ett halv årsen va att Någonstans på stureplan skulle komma och gå och lyssna på hær Hur går de med det Væntar och Væntar………

 11. Roligt, att du skriver igen, Ola. Det var ju ett tag sedan sist. Fotograferar du och sköter hemsidans layout för ”Friskis och Svettis” eller är du med och är en s.k. gympingledare? Jag tycker nog du ser lite ”gympingtrimmad” ut på många utav korten. ”Köttbullen” Assistent Bengtsson, ifrån SkyPo, kunde nog behöva bli av med några kilon, också.

 12. De läste inte så noga på skärmarna i senaste ”Dobidoo”. Det stod ju att inslaget med Kayo var från ”Yezzp” om jag inte läste fel, men de trodde att det var ”Solstollarna” precis som inslaget veckan innan. Det gäller att man är uppmärksam som tittare när de medverkande är för stressade av tävlingsmomentet.

 13. Ett lite försenat ”GRATTIS” till Anna Book som fyllde år förra onsdagen. Hon var med i både Toffelhjältarna och Solstollarna. Har märkt att hon inte blir nämnd så mycket här på sidan. Grattis i alla fall.

 14. Ett STORT GRATTIS till Carina Carlsson som fyller år i dag.
  Hoppas att din dag blir bra!

 15. grattis i efterskott, både carina och anna! (om de ser detta) 🙂

 16. Hejsan kära Solstollar! Ni är bara för underbara. Hoppas att det blir repriser av ALLT gjort. Mina barn födda i slutet på 90-talet älskar er också. Fattar inte varför STV inte kan visa era gamla program?! Vad gör det att Anna Book är ung eller att man tar bron till Danmark (eller att ingen vet vem Samata Fox är längre)…
  Hoppas ni mår bra och njuter av livet! Har du Ola flyttat till Stockholm?! Var befinner sig Per i så fall? undrar nyfiken beundrarinna! KRAMAR

 17. Hej eva-marie,
  Ola har flyttat, men inom Malmö. Per bor i Blekinge sedan flera år tillbaka.

  Jag håller med dig om att det ska bli repriser av ALLT de gjort, men det gäller även det de gkorde FÖRE Solstollarna.

 18. Hej alla solstollar & toffelhjältar

  Fick båda DVD erna av min sambo i julklapp. Det är jätteroligt att se på dem, man får en sådan nostalgikänsla. Min mamma berättade hur hon varje morgon på jullovet satt bredevid mig i soffan och tittade på toffelhjältarna, hon såg fram mot tevestunden lika mycket som jag.
  Dessutom så andas programen 80-tal i allra högsta grad, detta underbara decenium.

Kommentarer är stängda.