Solstollarna

Tävlingen avgjord: Glae-Bertil avslöjad.

Jag lovade ju att Thor-Björn skulle ta en bild så ni fick se det nya blomsterarrangemanget i Pildammsparken. Så här ser det ut nu.

Håkan, Per, Ola, Bo och Thomas vid Margarethapaviljongen. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Jag tycker nog att det var vackrare när vi spelade in vår DVD förra sommaren. Ni kan ju själva avgöra vad ni anser om saken om ni jämför med bloggen i söndags.

Vi samlades ju för att diskutera vår eventuella livespelning i juni, och i sann demokratisk anda hade vi alla våra egna åsikter om hur det skulle gå till, och man blir ju bara envisare med åren, så…

Thomas var tvungen att avvika men vi andra samlades i Thor-Björns inspelningsstudio. Jonathan, Per, Bo, Ola och Håkan innan dragningen i veckotävlingen. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Eftersom vi hade gitarrerna med oss passade vi på att sjunga en låt också. (Foto: Jonathan)

Och så här gick dragningen till.

[youtube]gCUJPh9MEes[/youtube]

Håkan, Bo, Per och Ola, den första uppsättningen av Bertils & Bertils i Drömplanket sjunger ”Minns du mig än, Kjell-Åke”. Och Håkan, som ju utgör svaret på veckans fråga ”Vem var Glae-Bertil?” drar vinnaren som blev Johanna och Simone Andersson från Uddevalla och hela Bertils & Bertils stämmer upp i ett fyrstämmigt grattis.

Per läser upp namnen på de som vann veckotävlingen, nämligen Johanna och Simone Andersson.

I morgon ska jag berätta lite om vad vi kom fram till beträffande livespelningen.

Ola

9 kommentarer

 1. Shit pommes frites! Harligt att se alla igen, speciellt Thomas! 🙂 Maste fraga en sak, har du och Per gatt ner i vikt, Ola?? Ser sa ut, ni ser stralande ut bagge tva! Ha det jattebra, pa sondag vander jag hemat igen. Varma Thailandshalsningar! Johan Ronn

 2. Hahaha. Vilken rolig, härlig dragning.
  KUL ATT SE DIG IGEN, BO MORA!

  Låten om Kjell-Åke är en riktigt, riktigt fin tolkning av dansbandsschlagerna från 50- och 60-talen och själv växte jag upp med mycket av det där, även om jag inte är född förrän -65. På dansbanorna och ibland även på Svensktoppen kunde det låta sådär ganska långt in på seaner delen sextiotalet. Och vem minns inte Anna-Lena Löfgren? Härligt.

  Underbart att se gänget samlat igen, grabbar.
  Undrar vad Lotta, som var min gamla favorit under Drömplanket-tiden, gör nuförtiden?

 3. Härligt o se samt höra gänget igen… hoppas ni kommer överens om spelningen senare i år.. vänta spännt på din nästa blogg…

 4. Åh, vad kul!
  Passar bra att vinna idag, då det inte bara är Moras födelsedag, utan även min mammas (Simone). Tack från Johanna (o Simone)

 5. Håller med föregående talare, attans va roligt att se alla på bild igen, anno 2007! Ni ser som vanligt strålande ut! 🙂

Kommentarer är stängda.