Solstollarna

Tillbaka till brottsplatsen

* Beställ solstolletröjor här *

Någon gång i mars slog sig Thomas, Håkan, Per, Bo, Thor-Björn och jag oss ner vid ett bord inne på Margarethapaviljongen och bestämde att vi skulle ge en konsert som skulle spelas in och läggas på en dvd. Vi var inte överens om något, så det var precis som vanligt.

Thor-Björn och jag vid det i solstollesammanhang klassiska bordet. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Men en konsert blev det, till och med tre stycken, och om exakt en vecka kommer dvd.n. I dag när jag tog mig en promenad i Pildammsparken, stötte jag ihop med Thor-Björn just utanför nämnda paviljong. Naturligtvis gick vi in och fikade, och satte vi oss vid samma bord som den gången.

Vi saknade de andra, inte minst Per, men han är ju i Halmlstad. Du som råkar vara i Halmstad i morgon, glömmer väl inte att du kan vinna en Solstolletröja. Det är hur enkelt som helst, gå bara fram till Per och säg ”Har Hjördis sett min tröja?”.

Här hittar du Per i dag, torsdag. Exakt kl. 18,00 dyker han upp.

En helt annan sak. Om inte mina datorer slutar krångla, så slutar jag blogga om en vecka. Det tar helt enkelt för mycket tid.

Ola

16 kommentarer

 1. Då får vi hoppas att datorerna slutar krångla, jag klarar inte detta annars, det kommer bli helt mörkt och tråkigt då. man har ju vissa sidor som man bara måste besöka varje dag, detta är en av dom. Jag tror att jag har medhåll från många? visst????? Mvh

 2. kan hålla med… bloggen skulle inte bli detsamma o läsa om du skulle sluta skriva Ola.. här skulle bli så tomt….

  nu se jag framemot o träffa Per ikväll.. sakna äver er med Ola…

 3. Du får absolut inte sluta att blogga, Ola. Tycker du att det tar för mycket tid i anspråk så får du försöka att få de andra att bistå med bloggandet. Bloggen är vad som håller den här sidan igång. Utan det blir det bara en vanlig sida.
  // Patrik

 4. Snälla, sluta inte blogga! Tror jag pratar för fler när jag säger att vi kan vänta. Blogga mer sällan, gör ett uppehåll om du känner för det, men sluta inte! Det behöver inte vara långa utläggningar med bilder heller, bara vi hör något av dig/er ibland.
  Som sagt, skär ner på bloggandet om du inte hinner men sluta inte helt!

 5. Ne ett par rader emellanåt vill man gärna se! Skriv när du hinner Ola, räcker med några rader så vi ser att du lever:) Men tvinga dig inte till något!!!

 6. Tjena… äntligen fick man träffa Per sen konserten.. det var kul o vilken tur man kom över en tshirt till lill brorsan… kommer väl snart upp bilder på hemsidan…

  nu se jag ännu mer framåt emot DVDn Ola för Per berättade att du hadde lagt ner mycket jobb på den… då kan den inte bli annat än en succé … ska förhandbeställa skivan i dagarna..

  snälla sluta inte helt o blogga… Per kan ju kanske blogga lite med om han ha tid… så ni bägge delar på uppgiften… skulle vara kul om någon blogg från t.ex. André eller Martyna kunde komma upp på sidan …

  ha en trevlig kväll.. o helg..
  /Peter

 7. Hjärtat hoppade till på mig när jag läste att du tänkte sluta blogga.
  Kan du inte köpa en ny dator då ?
  Eller om du inte har råd,så blogga från bibblan åtminstone 2 ggr i veckan,det blir så trist annars för oss som vant oss vid dina intressanta,coola och tänkvärda inlägg.

 8. Kan bara hålla med om bloggandet…Det är den enda sidan jag garanterat kollar varje dag. Jag hoppas att du känner hur uppskattad bloggen är. Kul om Martyna, André, Håkan, Thomas, Mora, Per, Carina, och alla andra som jag inte kommer på i skrivande stund, kunde skriva några rader då och då. De kunde skriva om tex vad de gör nu och hur solstollarna och toffelhjältarna har påverkat deras liv. Ola, varför ber du inte om Ulla-Bella om hjälp. Hon kan dator för det ligger ju i tiden.

 9. Om det är någon sida man besöker varje dag, så är det denna. Det finns bara en väg att gå om du skall sluta blogga utan att göra många människor ledsna, det är att Ulla Bella tar över. 🙂

 10. Nej! Inte kan du sluta blogga?? Vad ska vi då syssla med i vintermörkret?? Och tänk på hur jag får det då! Per-Åke (inlägget ovan) ringde mig desperat och berättade detta! Om du slutar blogga måste jag roa honom hela tiden och det orkar jag inte!!! Så… snälla datorer, skärp er!

 11. DVD’n är helt fullkomligt suverän, så mycket kan jag bara säga. Ni kommer inte bli besvikna. Jag satt som i extas i de ungefärliga 2 timmarna, mycket härliga scener.

  Hälsn
  Johan (som faktiskt syns i publiken bredvid A. Bergdahl)

 12. Hej!

  Såg precis Ola på ID på Kanal 5. 🙂 Det här är den enda blogg jag faktiskt läser. Allt skulle bli så mycket tråkigare om du slutade blogga, så jag hoppas verkligen att du inte gör det. Men när det gäller datakrångel så kan jag säga att ”you have my sympathies”, har också kämpat med mina datorer ett tag nu. :/

  /Johan

 13. Hej.. hoppas ni alla ha en trevlig kväll.. bättre än min..
  o Ola sluta för guds skull inte o blogga.. försök gå till botten med problemen på datorerna… kanske är det nån ful trojan eller nått som spökar..

  nu ha jag beställt nya dvdn iallafall.. räkna med att ha den senaste torsdag… kan knappt bärga mig 😀
  ha det

Kommentarer är stängda.