Solstollarna

Tillbaka till hemlandet

Ja, för oss skåningar är ju vårt gamla hemland förstås Danmark. Det var ju inte så länge sen vi tillhörde landet. Och ibland är det inte utan att man skulle vilja flytta dit. Jag bor nästan där, åtminstone mentalt. Denna ohyggligt dåliga bild tog jag från min balkong för några minuter sedan (01.54). Ljusen längst upp i bild är Köpenhamn.

Strimman längst upp i bild, omedelbart till höger om den närliggande vita fasaden är Öresundsbron. Tro det eller ej, men det finns faktiskt en som tycker detta är intressant, nämligen Per. Nu går jag och lägger mig. Om några timmar kör jag över bron i riktning mot Viby som ligger på Jylland.

Här skulle jag kunna tänka mig att bo, om jag flyttar till Danmark. Jonathan framför slottet i Hilleröd 2005. Om hotell Mercurs bredband tillåter, hörs vi i morgon kväll.

Ola

2 kommentarer

  1. Ta de lugnt med wienerbröden med sjokolaaaaaeede, bara, Ola. 😉

Kommentarer är stängda.