Solstollarna

Två nya tävlingar, vinn en CD!

Det gick ju inte så bra för Per förra veckan, inte en enda vågade sig fram. Men både han och ni får en ny chans. Per är nämligen tillbaka i Jönköping.

Här står Per på gågatan i Jönköping och spanar efter någon som vill vinna en CD. Här kommer han också att stå nu på torsdag klockan 18,00. Den förste som kommer fram och lägger handen på hans axel och säger: ”Har tant Hjördis gått vilse?” vinner en CD. Prisutdelning på plats.
Denna trevliga CD kan bli din om du kastar dig över Per på torsdag. Orättvist kan tyckas, mot alla som inte bor i Jönköping. Inte alls. För alla ni som deltar i veckotävlingen har också chansen att vinna Dunsö Kapells grammisnominerade CD ”En å annan sång”.

Fråga: Den här gången är det väldigt enkelt, vi vill bara ha reda på vem det är som sitter och tittar på dagens tagningar av Solstollarna med Ulla-Bella, i Olas dåvarande hem på Friisgatan 3B, året 1987.

Vem är det som njuter av (?) dagens solstolle-inspelningar? Alla syns ju i TV-serien, väldigt ofta dessutom. Minst 4 av personerna måste vara rätt namngivna, helst 5 förstås. Vi vill ha ditt svar senast lördagen den 28 april och svarar gör du som vanligt på kontaktsidan.

Lycka till!

Ola

En kommentar

Kommentarer är stängda.