Solstollarna

Tyvärr – ingen förhandsvisning

* Beställ solstolletröjor här *

Nej, någon förhandsvisning av DVD:n blir det inte, däremot kanske någon stillbild. Eller eventuellt lite musik, vi får väl se. Men just nu måste jag bestämma omslagsbilder. Tre är redan klara, men vi saknar en. Och svårigheten är inte att vi inte vet vad vi vill ha, men det finns bara inte. Den här bilden tycker jag är väldigt fin, men den blir nog inte aktuell eftersom den inte är i färg.

Martyna som spökflickan Cecilia i Toffelhjältarna går igen. Det är nog den finaste bild vi har från Toffelhjältarna.

Nu ska jag rota i garderoben. Man vet aldrig vad som kan dyka upp.

Ola

8 kommentarer

  1. Mina damer och herrar: Klicka nu på mitt namn – och skriv på namnlistan för att få SVT att ge ut serierna i sin helhet på dvd!! 😀 😀

  2. Det är en mycket vacker och konstnärlig bild. Bara bra att den är i svart-vitt. Ta den!

  3. Jag är fortfarande nyfiken på om vi kommer att kunna förbeställa filmen via webbplatsen.
    // Patrik

  4. Gud vilken spöklikt vacker bild. Den får håstråna i nacken att ställa sig upp och tar mig tillbaka till barndomens förtrollade värld bland spöken, nötknäppare, pepparkaksgubbar som levde på natten och bodde i pepparkakshuset, snölyktor och skattkartor.

Kommentarer är stängda.