Solstollarna

Ulla-Bella öppnade hemsidan

Exakt klockan 14.00 idag tryckte Ulla-Bella på tangenten som öppnade Solstollarnas efterlängtade hemsida. På plats fanns även tulltjänsteman Åke Gömstedt, som kunde konstatera att det hela genomfördes enligt myndigheternas föreskrifter. 

Efter det högtidliga öppnandet firade man tilldragelsen med kaffe och wienerbröd.

Det historiska ögonblicket. Fr.v. i bild: Ulla-Bella och Å. Gömstedt.

Tulltjänsteman Gömstedt undersöker bakverkets mittparti.

(Foto: Thor-Björn Bergman)

3 kommentarer

 1. Underbart att ni öppnat en hemsida! Inte minst minns jag era fina sånger – Ett vykort hem till dig, Väv utav legender osv, blir glad bara jag tänker på dem!

 2. Tullaren skulle väl aldrig låta Danska wienerbröd komma in i Sverige?
  Betyder detta att wienerbröd med choklad i mittpartiet finns att köpa i Sverige? I så fall var? Vem bakar dem här?

  Grattis till den fina hemsidan
  Jimmy

 3. Hej jag är en tjej som är född på 90-talet men som tur var spelade mina syskon som är äldre in solstollarna på VHS, jag är helt galen i den serien, den gör mig glad! Men tyvär har filmen blivit sliten under åren och den har gått sönder. Jag hoppas att den kan komma ut på DVD.

  Ps. Jag lyssnar på Ulla-Bella rap varje dag 🙂

Kommentarer är stängda.