Solstollarna

Uppdatering av datorer

* Beställ solstolletröjor här *

I dag har Thor-Björn varit här och hela dagen ägnades åt att försöka få liv i mina datorer. Till viss del lyckades vi, och sen har jag fortsatt fram tills nu. Därför har jag inte haft tid att dra vinnaren i Veckans tävling, det får jag göra i morgon.

Men svaret på frågan kan säkert de flesta vid det här laget: en låt vi skrivit som Anna Book sjunger och som en av medlemmarna i Beatles heter och som en av Pers söner heter.

Från vänster: Petra, Per, Jenny, Mora och Martyna i Sköna sommar

Thor-Björn lyckades ju efter viss möda övertala mina datorer att vilja lägga in nya bilder här på bloggen igen, så därför gör jag det nu, en bild som Thor-Björn tog under lördagsföreställningen på Victoriateatern, där jag tror att vi sjunger ”Sköna sommar”.

Och det är just vad jag önskar er: en riktigt skön sommar. Ja, det lilla som återstår.

Ola

9 kommentarer

 1. Tjho… vad kul o se bilder på bloggen igen… att bilderna kommer från konserten är bara kul.. sakna de 2 timmar man var o kollade på er…
  hoppas där blir fler i framtiden… skulle inte en konsert som är mer inriktat mot Toffelhjältarna serien sådär framåt vintern o julen närma sig ??… tv serien körde väl i december om jag inte minns helt fel…

  förra konserten var ju mest inriktad mot solstollarna… det blev ju en succé o riktig nostalgi trip 😀

 2. Peter har faktiskt en poäng där… En liten Toffelhjältekonsert till jul hade varit underbart! Äta korvsmörgås och kolla på er show! 🙂 Låta greven, Max och de andra dyka upp!

  Helt klart värt att överväga!

  Johan

 3. åhh detta var riktigt kul att hitta er hemsida, jag var ungefär 5 år när solstollarna visades, kommer dom visas på SVT? nästa sommar hade ju vart det ultimata..Måste säga att jag fortfarande är kär i Britt Dahlén!

  Blir det nån mer konsert från er sida i år?

  Mvh/ Markus

 4. Markus! Hej och välkommen hit! 🙂

  Hoppas, det gör vi. Som sagt, jag tycker det hade varit skitmysigt med en julkonsert. Då förra konserten gick i sommarens tecken tycker jag att man skulle haft en i december i vinterns tecken. Vintern och Toffelhjältarna.

  Liksom man serverade ”danska” wienerbröd med chokolääääääde så hade man kunnat servera ost- och korvmackor och varm choklad för att uppnå mysfaktor 2000. Kanske Carina vill komma? Eller greven och Max? Gösta och Hjördis? Ola och Per själva? Oliver och spökflickan är väl garanterade redan? 😉

  Ola och Per visade tydligt i sommar att ingenting är omöjligt.

  Markus, du har väl skrivit på namninsamlingen? Om inte, klicka på mitt namn så kommer du dit.

  Hälsningar
  Johan R

 5. Korv-och ostmackorna får du allt behålla för dig själv Johan! 😀 Till julen är det ju bara skinka som gäller!

 6. På mina jullovsmorgnar var det minsann korv och ost på två skivor sirapslimpa och varm choklad, inget annat 🙂

 7. Mjölk och ostmackor, mums, lika gott då som nu. Det är svårt att förstå att jag var så pigg om morgonen på den tiden.

 8. hoppas ola o per övervager detta med en toffelhjältar konsert.. t.om tullaren lär vara på plats med 🙂
  tänk o få höra väv av legender igen från spökflickan o även balens drottning, klockan är tolv.. mm.. många bra låtar från serien..

  kanske ulla-bella ha tagit in på hotellet för en semester 😀

Kommentarer är stängda.