Solstollarna

Välkomna till Victoriateatern.

Här, mitt på gågatan i Malmö, på anrika Victoriateatern, kommer vi att spela den 17 juni. Som du ser är det Lill-Babs som uppträder där just nu. Men snart smäller vi upp våra affischer och börja sälja biljetter. Ni som förhandsbokar, mailar till oss via kontaktsidan har förstås förtur. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Det blir en så kallad picknick-teater, man får alltså själv ta med sig något att äta och dricka, t.ex. en god waldorfsallad och en flaska vin. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Men självklart kan man få sig en kopp kaffe och ett danskt wienerbröd i pausen.

Här kommer du in och Elin som jag står med här är AD på Rönngards reklambyrå och hjälper till med att utsmycka teatern med allt som har med Solstollarna och Toffelhjältarna att göra. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Utan Pierre som har hand om Victoria hade det inte blivit någon föreställning. Pierre hjälper oss med precis allt. Ja, som Ulla-Bella skulle sagt, och lite till. Dessutom mycket annat. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

Efteråt inspektion av lokalen slog vi oss ner mitt emot Victoria på Espressohouse. (Ola, Bo, Håkan och Thomas) I huset bakom Thomas ligger förresten Bullen där Per och jag en gång möttes 1975 och bestämde oss för att göra ett radioprogram ihop. Det är anledningen till att vi sitter här nu. (Foto: Thor-Björn Bergman.)

I morgon är det sista chansen att delta i veckans tävling!

Ola

2 kommentarer

  1. Victoriateatern!! Det ska bli SÅ kul! Då kan jag kanske få hämta min skiva som jag vann för några månader se’n:) Eller, om du har otur kommer jag upp och hämtar den en dag när jag är i trakterna runt Lorensborg…

Kommentarer är stängda.