Solstollarna

Världens största Friskis&Svettis

*** Beställ solstolletröjor här ***

Det var onekligen ett tag sen. Tack för alla mycket trevliga jul- och nyårshälsningar som ni skickat. Själv har jag inte varit lika flitig. När det gäller att skicka mail alltså.

Men när det gäller att arbeta med Kanal 100 har jag varit i gång hela julen. Bland annat har vi spelat in en film om världens största Friskis&Svettisanläggning som ligger på Johanneslust i Malmö.

Jag intervjuar verksamhetschefen Lasse Twetman, som dessutom råkar vara min allra bästa vän utanför arbetskretsen. Ja, i och för sig tillhör Lasse även den. Till exempel var han roboten i Cozmoz.

Det är kanske inte Friskis&Svettis precis, men idrott är det i alla fall. Spjutkastaren är ingen mindre än Per i rollen som kommissarie Plutho i Cozmoz. Och tjejen vid höjdhoppsställningen är ingen mindre än Helena som just nu väntar sitt andra barn tillsammans med Zlatan.

SkyPo – hemliga rymdpolisen – utsätter Helena för ett obehagligt korsförhör.

Ni som verkligen vill att jag ska producera något nytt, ni bör titta in på Kanal 100 då och då. Och kanske till och med stödja kanalen. Du är välkommen att göra en beställning – allt från en reklamspot för ditt företag till en presentation av vad du sysslar med.

Men börja med att titta på Friskis&Svettisfilmen. Den kan kanske inspirera dig till att träna bort julskinkan.

Läs gärna bloggen i Kanal 100 också. Där skriver jag ett och annat inlägg. 

Ola

5 kommentarer

 1. Kul att du är tillbaka Ola!

  Har förresten sett båda samlingsfilmerna i helgen, 3-årige sonen sa att han ville se ”Ulla-Bella min sekreterare”… Bästa kommentaren från honom delar jag med mig av här: ”Mamma, varför har de bara baddräkter på sig när de dansar…? Det ska man ju inte ha, man ska ha klänning!”

  God fortsättning till alla!!

 2. Jisses vilken anläggning! Vad synd att det är så långt, annars hade det varit värt ett (läs flera!)besök till det F & S:et. Lyckliga ni som bor nära till där! 🙂

 3. Friskis o Svettis har ju faktiskt förekommit på stranden hos Knegoff, men det minns ni väl.

  Både Hjördis och vaktmästaren har väl testat, om jag inte har fel. Det är tveksamt om Gösta fick lov att vara med (om Hjördis hade något att säga till om) med tanke på tjejerna på gympan. 😉

 4. Mycket imponerande anläggning. Lasse har ju inte bara varit robot i Cozmoz, utan han var ju även med som Friskis & Svettis ansvarig hos Knegoff. Hjördis var ju omåttligt förtjust i honom, medan Gösta hade mindre smickrande ord i sin beskrivning.
  // Patrik

Kommentarer är stängda.