Solstollarna

Veckan tävling: Änglar, finns dom?

”Änglar, finns dom?”, ja, så hette en mycket känd svensk film med Jarl Kulle och – nej, det ska jag inte avslöja – i huvudrollen. Det är nämligen just vad veckans tävling handlar om. Denna skådespelerska är mamma till en som varit gäst i våra program.

”Änglar, finns dom?” är också en fråga man kan ställa sig om man läst Thor-Björn Bergmans bok Ängeln vid Hovs Hallar. Men det har man väl knappast. Läst boken alltså. Men nu har ni chansen. Boken släpps ju officiellt samma dag som vi senast vill ha ert svar, lördagen den 21 april. Svarar gör ni som vanligt på kontaktsidan. Och den lycklige vinnaren får alltså en signerad bok av Thor-Björn med personlig hälsning.

Thor-Björns bok som kommer ut den 21 april och som du kan vinna samma dag.

Och frågan då, ja, den lyder förstås: Vem var det som var gäst i våra program, vars mamma tillsammans med Jarl Kulle spelade huvudrollen i filmen ”Änglar, finns dom?”.

Maria, dotter till Jarl Kulle, har däremot aldrig varit med i våra program, vilket jag måste beklaga. Maria är förutom att hon är duktig skådis, en underbar människa. Inte för att vi setts särskilt ofta, men vi har haft några väldigt roliga stunder tillsammans. Men det får jag spara till min självbiografi.

Per någonstans i Sverige. Både Per och jag har påbörjat vår utlovade bantning inför nästa DVD, men riktigt så bra har det inte gått för Per som jag först trodde. Det är alltså han som står till höger (och Sven till vänster). (Foto: Ingalill Dunsö)

Per är just nu ute på turné tillsammans med Ingalill med ”Det var en gång en sång”. Om någon vet var han befinner sig på bilden ovan så maila gärna och berätta. Något pris utgår inte mer än ett omnämnande här på sidan (oj, vilken ära).

På torsdag däremot, kan ni vinna en CD med Dunsö Kapell. Men då finns Per på en annan ort. Vilken säger jag inte, men ni ska få se en bild i morgon.

Och på torsdag klockan 18,00 eller därefter, ska ni gå fram och lägga handen på Pers axel och säga: ”Har tant Hjördis gått vilse?”. Och CD:n är er på studs (han har den i högerfickan).

Bli nu inte alltför upphetsade över detta så att ni glömmer den vanliga veckotävlingen. Lycka till!

Ola

6 kommentarer

  1. Jag har inte sett så mycket av Per, eftersom han så sällan är med i dragningarna, men jag tycker att du har lyckats bra. I de senaste klippen har du sett ut att vara i hygglig form. Till konserten den 17:e juni är du säkert tillbaka i gammal god form.

    Appropå bättring, har det blivit bättre med sömnproblemen du pratade om?
    // Patrik

  2. Ja tyvärr så är nog inte Per i närheten av Umeå,då skulle det ha varit annonser i tidningen,så jag har ingen chans att gissa nåt.

  3. Veckans tävling handlar kanske om hon som varit gift med en livs levande sprattelgubbe ,och vars brors förnamn påminner starkt om en tennisspelare o playboy som Björn Borg ofta mötte i sina bättre dagar.

Kommentarer är stängda.